2019-10-15 00:16

Elton John a devenit tătic

 |  12:46
Elton John a devenit tătic

Cântăreţul Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, audevenit părinţii unui băieţel, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun,într-o clinică din California.

Băieţelul, care a primit numele deZachary Jackson Levon Furnish-John, este primul copil al starului britanic şial producătorului canadian David Furnish, care au o relaţie de la începutulanilor 1990.

Purtătorul de cuvânt al cuplului a confirmat informaţia pentru Reuters.

"Suntem copleşiţi de fericire şi bucurie în acest moment special",a declarat perechea pentru US Weekly. "Zachary este sănătos şi se simtebine şi suntem nişte părinţi mândri şi fericiţi", au mai spus cei doi.

John, în vârstă de 63 de ani, şi Furnish, în vârstă de 48 de ani, cares-au căsătorit civil în decembrie 2005, au încercat, anul trecut, să adopte uncopil orfan bolnav de SIDA originar din Ucraina, însă legislaţia acestei ţărinu le-a permis acest lucru.

Este posibil ca numele Levon dat copilului să facă aluzie la piesa luiElton John din 1971, "Levon", ale cărei versuri au fost scrise devechiul colaborator al rockerului, Bernie Taupin, şi inspirate de Levon Helm,toboşarul şi solistul The Band.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638952-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray