2020-02-28 22:50

EMIGRARE.Cosmin Seleşi dă România pe SUA

 |  19:23
EMIGRARE.Cosmin Seleşi dă România pe SUA

Prezentatorul Antenei 1 se gândeşte serios să plece din ţară. Cosmin Seleşi speră ca anul viitor planurile lui să se concretizeze şi să se stabilească cu familia în Statele Unite ale Americii, fiind sigur că acolo el şi-ar putea face meseria mai bine, iar fiul lui ar avea parte de o educaţie ca la carte.

Chiar dacă se va muta peste hotare, Cosmin Seleşi nu va renunţa la emisiunea pe care o prezintă.

„Sunt hotărât să plec în State, să-mi fac meseria în SUA. Poate dă Dumnezeu să plec anul viitor. Nu-mi abandonez proiectele de aici, voi veni trei luni pe an să filmez la «Te cunosc de undeva!», apoi mă întorc și tot așa”, a mărturisit actorul.Cosmin este de părere că fiul său, Tudor, va avea astfel parte de o educaţie aleasă.

„Cred că acolo școala e mult mai bună, mai sigură, iar copiii sunt mult mai respectați decât aici. Cred că în orice alt stat atenția acordată copiilor este mai mare decât aici. La noi în țară, educația copiilor nu interesează pe nimeni. De asemenea, în SUA cred că voi reuși și în meseria mea, pentru că sunt bun în ceea ce fac. Cred în steaua mea norocoasă”, a mai declarat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-01Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
07 Dec 2019

Da ,educatie aleasa ...pentru ca tu nu ai asa ceva Esti un gunoi corcit ,nici cal nici magar ...mai mult magar ....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine