2020-01-18 22:09

Emil Hurezeanu, într-un board editorial al Realitatea TV, condus de Stelian Tănase

 |  19:22
Emil Hurezeanu, într-un board editorial al Realitatea TV, condus de Stelian Tănase

EmilHurezeanu va face parte dintr-un board editorial care va funcţiona la nivelulpostului Realitatea TV şi care va fi condus de Stelian Tănase, a declarat pentruMediafax noul director general al televiziunii.

StelianTănase, care, de luni, 1 noiembrie, preia atribuţiile de director general alRealitatea TV, a declarat că urma să se întâlnească ieri cu noul management alpostului, reprezentat de compania Asesoft. "O să le prezint lista cumembrii boardului", a spus Stelian Tănase, precizând că o astfel destructură există la toate posturile de televiziune mari.

Boarduleditorial va fi condus de Stelian Tănase şi va cuprinde între 7 şi 11 persoane,printre care se numără Emil Hurezeanu, care, la mijlocul lunii octombrie, arenunţat la funcţia de preşedinte al Grupului Realitatea-Caţavencu.

"EmilHurezeanu a acceptat să facă parte. Am avut mai multe discuţii cu dânsul şi eusunt foarte onorat să pot colabora cu el. Este un om care are multă experienţăde media. E nevoie de oameni cu experienţă şi de oameni echilibraţi", aspus Stelian Tănase.

Potrivitlui Stelian Tănase, până în prezent, alte şase personalităţi au acceptat săfacă parte din acest board editorial. El nu le-a dezvăluit numele, însă aprecizat că printre ei se numără doi sociologi şi un istoric. "Vor fioameni de prestigiu intelectual, dar şi oameni care au anumite cunoştinţe înmedia, ca să poată să ne ajute", a explicat Stelian Tănase. "Eu vădasta ca pe un sfat de oameni care au scaun la cap, sfatul unor oameni care suntrealişti, sunt moderaţi şi au experienţă", a mai spus Stelian Tănase,precizând că din board vor face parte "oameni care au legătură cumass-media, cu televiziunea şi au şi o expertiză profesională, de pildă, însociologie şi în măsurarea audienţelor, oameni care au o calificare".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray