2019-12-06 03:09

Emisiunea Românii au talent, urmărită vineri de peste 3,5 milioane de telespectatori

 |  14:01
Emisiunea Românii au talent, urmărită vineri de peste 3,5 milioane de telespectatori

Emisiunea „Românii au talent” a fost, vineri seară, lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu 3,5 milioane de telespectatori înregistraţi la nivel naţional, transmite Pro TV.

A patra ediţie a celui se-al nouălea sezon al programului a înregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, 17,9 puncte de rating şi 48,6% share, de peste cinci ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 3,2 puncte de rating şi 8,8% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel naţional, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmărit show-ul „Românii au talent”, iar în minutul de maximă audienţă, de la 21:31, au fost înregistraţi peste 4,3 milioane de telespectatori.

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu - juraţii emisiunii - au analizat fiecare reprezentaţie, între care culturism, dresaj canin, foot puppet show, dans contemporan, dancehall, magie şi canto, şi 16 dintre concurenţi au primit în majoritate „Da”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray