2020-01-24 14:17

Evenimentul a avut loc, duminică seară, în Los Angeles. Sam Smith, marele câştigător la Gala Premiilor Grammy

 |  21:01
Evenimentul a avut loc, duminică seară, în Los Angeles. Sam Smith, marele câştigător la Gala Premiilor Grammy

Cea de-a 57 ediţie a Premiilor Grammy a avut loc duminică seară, în Los Angeles, iar evenimentul a strâns la un loc cele mai îndrăgite celebrităţi internaţionale din lumea muzicii şi a filmului. Starurile au bifat apariţii glamour pe covorul roşu, dorind să strălucească şi să capteze întreaga atenţie. Cântăreţul Sam Smith a fost unul dintre marii câştigători ai serii, plecând acasă cu patru trofee. Beyonce şi soţul ei, Jay Z, Pharrell Williams şi Eminem s-au regăsit şi ei pe lista premianţilor.

Gala Premiilor Grammy a reunit la Los Angeles cele mai importante celebrităţi din domeniul artistic. Evenimentul fastuos, ajuns la cea de-a 57-a ediţie, a fost prezentat de rapperul LL Cool J şi a inclus recitaluri din partea unor vedete ca John Legend, Miranda Lambert, Usher, Sam Smith, Pharrell Williams, AC/DC, Eric Church, Ariana Grande şi Ed Sheeran. Madonna s-a ocupat şi ea de întreţinerea atmosferei şi şi-a prezentat noua piesă, „Living For Love”.

Marea surpriză a serii a fost cântăreţul Sam Smith. În vârstă de 22 ani, artistul, nou intrat pe scena muzicală internaţională, a fost recompensat cu patru premii pentru reuşitele lui profesionale. Melodia „Stay with me” a fost desemnată „cântecul anului”. De altfel, el a mai câştigat la categoria „discul anului”, „cel mai bun artist nou”, „cel mai bun album pop vocal” cu „In the lonely hour”.

Marele câştigător al galei a transmis un mesaj social

Sam a avut şi un moment special în cadrul evenimentului. Artistul, care este homosexual, a făcut un apel către cei din sală, dar şi către telespectatori, îndemnându-i pe oameni să se accepte aşa cum sunt.

„Înainte de acest album, am încercat orice pentru a-mi face muzica auzită. Am încercat să slăbesc şi făceam muzică groaznică şi abia când am început să fiu eu însumi muzica a început să curgă, iar oamenii au început să asculte”, a spus Smith.

Câştigător a patru distincţii Grammy, cântăreţul a mărturisit că suferinţa din dragoste l-a ajutat să cunoască acest succes şi, în cele din urmă, a ajuns să-i mulţumească persoanei care l-a rănit.

„Vreau să îi mulţumesc bărbatului despre care este acest album, de care m-am îndrăgostit anul trecut. Mulţumesc foarte mult că mi-ai frânt inima, pentru că mi-ai adus patru Premii Grammy”, a spus Smith în timpul discursului de acceptare a premiului sub forma unui gramofon pentru discul anului.

Premianţii Galei  Grammy

Şi Pharrell Williams a fost unul dintre norocoşii serii. Artistul a avut toate motivele să fie „happy”, aşa cum se cheamă şi celebra sa piesă, care a făcut furori în întreaga lume. El a câştigat la categoria „Cel mai bun album urban contemporan”(„Girl), „Cea mai bună interpretare pop solo”, dar şi la „Cel mai bun videoclip muzical” („Happy”).

Tot pe lista premianţilor s-a regăsit şi Beyonce, care a luat trofeul pentru „Cea mai bună interpretare R&B” şi pentru „Cel mai bun cântec R&B” cu piesa „Drunk in Love”, pe care o cântă împreună cu soţul ei, Jay Z. Eminem a fost răsplătit pentru „cel mai bun album rap” cu „The Marshall Mathers LP2 – Eminem”, dar şi pentru „cea mai bună colaborare rap/cântec” („The Monster - Eminem feat. Rihanna”).

Alţi câştigători:

Albumul anului:Beck – „Morning Phase”

Cel mai bun album de muzică country:”Platinum” - Miranda Lambert

Cel mai bun album pop vocal tradiţional: „Cheek To Cheek” - Tony Bennett şi Lady Gaga

Producătorul anului, non-clasic: Paul Epworth

Cel mai bun album de comedie: „Mandatory Fun” – „Weird Al” Yankovic

Cel mai bun album vorbit: „Diary of a Mad Diva” - Joan Rivers

Cea mai bună interpretare country solo:”Something in the Water” - Carrie Underwood

Cea mai bună interpretare country a unui duo sau grup: „Gentle on my Mind” - the Band Perry

Cel mai bun album R&B: „Love, Marriage & Divorce” - Toni Braxton & Babyface

Cel mai bun album pop latino: „Tangos” - Rubén Blades etc.

Actrițele au purtat rochii românești la Gala Grammy 2015

Lorena Sârbu a fost prezentă din nou pe covorul roșu cu ținutele sale la evenimentul cu ștaif în de peste Ocean. Trei actrițe din Cetatea Filmului au optat pentru ținute semnate de designerul român la Gala Grammy 2015.

Shaun Robinson a ales o rochie aurie semnată de designerul român. Ținuta face parte din colecția Pre-Fall 2014 și i s-a potrivit mânușă celebrei actrițe de peste hotare.

Actrița Liza Weil din serialul tv „Scandal”, un serial de mare succes în America, dar și în țara noastră, a atras toate privirile într-o ținută clasică, elegantă, care i-a pus în valoare trupul. Actriţa a mizat şi ea pe Lorena Sârbu. Tot pe mâna designerului român a mers şi Hannah Simone. Vedeta a ales să-și facă apariția pe covorul roșu la Gala Grammy din acest an într-o rochie roșie, tip sirenă, cu un umăr dezgolit.

Sursa foto:


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-09

Mai multe imagini:
Evenimentul a avut loc, duminică seară, în Los Angeles. Sam Smith, marele câştigător la Gala Premiilor Grammy
zoom
Evenimentul a avut loc, duminică seară, în Los Angeles. Sam Smith, marele câştigător la Gala Premiilor Grammy
zoom
Evenimentul a avut loc, duminică seară, în Los Angeles. Sam Smith, marele câştigător la Gala Premiilor Grammy
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine