2020-02-18 00:05

EXCLUSIV. Soţul „Fetei cu părul de foc”: „Voi face singur pomana Mădălinei”

 |  18:27
EXCLUSIV. Soţul „Fetei cu părul de foc”: „Voi face singur pomana Mădălinei”

Încă afectat de acuzaţiile pe care i le-au adus părinţiiMădălinei Manole, soţul regretatei artiste ne-a declarat, în exclusivitate, căse pregăteşte să organizeze singur pomana pentru 40 de zile de la moartea ei. Deşifamilia Manole şi-a retras vorbele grele spuse la adresa lui Petru Mircea şiintenţia de a-l acţiona în instanţă, acesta este de părere că încă nu poate fivorba de o apropiere între ei. În plus, bărbatul este convins că micuţul Petrujr, fiul său şi al Mădălinei, simte lipsa mamei sale. De asemenea, el ne-amărturisit că niciodată nu va reuşi să treacă peste moartea soţiei sale, care,chiar de ziua ei, a decis să încheie socotelile cu viaţa.

La o lună de la moartea„Fetei cu părul de foc”, soţul cântăreţei are aceeaşi voce îndoliată ca atuncicând am vorbit ultima dată cu el. Petru Mircea, pe care o mulţime de „justiţiari”s-a grăbit să-l acuze moral de moartea Mădălinei, ne-a spus, ieri, că sepregăteşte să facă pomana, căci în curând se împlinesc 40 de zile de când„Magda nu mai e”. Numai că o va face singur, refuzând ajutorul socrilor săi,Eugenia şi Ion Manole. „Apele s-au mai liniştit, într-adevăr, dar sunt uniicare merg prea departe... (cu presupunerile că el şi părinţii Mădălinei s-auîmpăcat - n. red). Lucrurile s-au mai calmat în sensul că au renunţat ei la atitudineaaceea agresivă şi la acuzaţii, pe care şi le-au retras. Nu poate fi vorba de oîmpăcare, pentru că nu ne-am bătut. Dar, după tot ce au declarat acei oameni pecare eu i-am numit «mamă» şi «tată», eu nu potavea o relaţie apropiată cu ei, nu se poate aşa ceva. Cu atât mai mult,pomenile Magdei o să le fac eu şi cu copilul meu, aşa cum ştiu eu că e maibine”, a spus, pentru “Puterea”, Petru Mircea. Întrebat dacă i s-a părut căPetru jr, în vârstă de un an şi două luni, simte lipsa mamei sale, soţulMădălinei ne-a răspuns: “Sigur că îi simte lipsa. După cum ştiţi, copiii, maiales cei foarte mici, sunt foarte ataşaţi de mamă, simt sânul ei de când suntîn faşă. Sigur că îi simte lipsa Magdei…”. La creşterea copilului, Petru esteajutat de părinţii lui. “Aşa cum au făcut-o întotdeauna, aşa mă ajută şi acum”,a spus el.

“Nu am cum să-mi mai revin vreodată”

Având în vedere că nu vororganiza împreună pomana ce trebuie să aibă loc în curând, este de aşteptat capărinţii Mădălinei să facă o una separată, la Ploieşti, unde artista îşi doarmesomnul de veci. “Da, probabil că vor face o pomană separat, nu ştiu. Oricepomană e primită. Eu o voi face sigur, e de datoria mea s-o fac”, crede PetruMircea. Când l-am întebat dacă a reuşit să se refacă sufleteşte, măcar înparte, după moartea soţiei sale, bărbatul ne-a spus că “nu am cum să-mi mairevin vreodată după aşa ceva. Dar încerc să-mi duc viaţa mai departe, pentrucopilaşul meu”.

Madalina Manole s-a stins dinviaţă în dimineaţa zilei sale de naştere, pe 14 iulie, după ce a înghiţitvoluntar o cantitate apreciabilă de pesticid. La foarte scurt timp după moarteacântăreţei, părinţii acesteia au lansat o serie de acuzaţii grave la adresaginerelui lor. Astfel, ei au declarat că Petru Mircea a refuzat să-i acordeMădălinei ajutor specializat atunci când a observat că aceasta intrase îndepresie, mergând până la a spune despre el că “le-au băgat copila în mormânt”.Eugenia şi Ion Manole intenţionau să solicite în instanţă atât o parte dinaverea fiicei lor, cât şi tutela micuţului Petru, însă, cu doar o zi înainte dea depune actele la judecătorie, au anunţat că renunţă la acest demersconsiderat de jurişti fără izbândă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine