2019-12-13 06:10

Fără concerte prea curând! Alexandra Stan nu este lăsată de medici să mai urce pe scenă

 |  18:41
Fără concerte prea curând! Alexandra Stan nu este lăsată de medici să mai urce pe scenă

În urma bătăii primite de la fostul impresar şi iubit, Marcel Prodan, Alexandra Stan încă mai are probleme serioase de sănătate, suficient de grave încât medicii care o îngrijesc să-i interzică reîntoarcerea pe scenă. Aşadar, până nu se reface complet, Alexandra Stan nu primeşte undă verde de la medici să susţină concerte în ţară sau străinătate. Avocatul cântăreţei bătute susţine că Alexandrei i-a fost afectat nervul optic şi că este posibil să meargă şi la clinici din străinătate pentru tratament.

Avocatul Alexandrei Stan, Marius Nada, a declarat pentru ziarul Ring ca blonda nu s-a refăcut complet în urma bătăii soră cu moartea primită de la impresarul Marcel Prodan, totodată şi fostul iubit al cântăreţei:

“În urmă cu două săptămâni, a fost examinată preliminar şi i s-au dat opt-nouă zile de îngrijiri medicale. Va fi din nou examinată după ce se vor termina celelalte investigaţii medicale. Încă nu există o evaluare completă a stării ei de sănătate. Medicii nu-i recomanda acum Alexandrei să urce pe scenă, însă poate peste o săptămână va fi în măsură să apară. Sau peste o lună... Va merge la orice spital competent pentru rezolvarea afecţiunilor de care suferă ea. Şi dacă va fi nevoie, va apela şi la clinici din străinătate. Alexandra are probleme cu un ochi, cu gâtul şi cu timpanul. Lovitura primită la ochi are urmări serioase, i-a fost afectat nervul optic”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray