2019-10-14 01:49

FELI, despre piesa cu care a participat la EUROVISION: Are un MESAJ de care femeile au nevoie - Atunci când IUBIM, uităm să ...

 |  14:58
FELI, despre piesa cu care a participat la EUROVISION: Are un MESAJ de care femeile au nevoie - Atunci când IUBIM, uităm să ...

“Pentru mine, dincolo de toate, muzica este foarte importanta pentru mesajul pe care il poarta, iar « Buna de iubit » are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci cand iubim o alta persoana, uitam sa ne iubim pe noi. Ajungem sa daruim toata iubirea noastra celorlalti. De aceea, am scris piesa asta ca o aducere aminte ca trebuie sa ne gandim si la noi si sa ne iubim un pic mai mult“, marturiseste Feli.

Feli, una dintre cele mai surprinzatoare artiste din Romania, lanseaza “Buna de iubit”, o noua melodie de pe albumul sau de debut – “Eu sunt Feli”. Piesa este ca o declaratie de independenta a femeilor, fie ca sunt mame, sotii sau iubite, care vor si pot sa faca orice isi propun. 

Videoclipul este regizat de Iura Luncasu, aflat la a treia colaborare cu Feli. “De cand am ascultat piesa, m-am gandit ca vreau sa ies din conventia femeii surprinsa in cartierul cu blocuri gri si atmosfera apasatoare. Aveam nevoie un spatiu atemporal. Pensicola a fost prima varianta, mai ales ca fusesem acolo cu proiectia ultimului meu film si stiam locatia. Am prieteni romani care locuiesc acolo si care au facut posibila aceasta filmare”, explica regizorul.

Buna de iubit” se regaseste pe albumul de debut al artistei, lansat la finalul anului trecut, “Eu sunt Feli”, alaturi de hit-uri precum “ACASA”, “Timpul”, “Va urma” sau “Creioane colorate”.

Piesa este in finala Selectiei Nationale Eurovision.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-15

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray