2019-11-19 03:02

Feli vrea o schimbare de mentalitate cu HAINELE ȘI CARNEA, o piesă pentru 18+

 |  16:46
Feli vrea o schimbare de mentalitate cu HAINELE ȘI CARNEA, o piesă pentru 18+

Cântăreaţa Feli vorbeşte despre o schimbare de mentalitate cu “Hainele şi carnea”, o pereche de compoziţii lansate în weekend, pentru un public care a depăşit vârsta de 18 ani.

Feli provoacă la senzualitate odată cu lansarea compoziţiei “Hainele şi carnea”, o pereche de piese căreia producătorii i-au asociat recomandarea 18+ şi precizarea că este una dintre piesele ”numai bune pentru primele minute dintr-o noapte de dragoste descătuşată şi fără inhibiţii”, se arată în comunicat.

“Într-o noapte de iubire pasională sfâşii întâi hainele şi apoi carnea. «Hainele şi carnea» reprezintă un pachet de două piese pe care eu le văd doar împreună şi îmi place să spun despre ele că sunt cadoul meu pentru iubiţi: 7 minute de preludiu înainte de o noapte lungă şi pasională”, povesteşte Feli care pare să sugereze că îşi doreşte şi o schimbare de mentalitate odata cu îndemnurile ei prezentate ca fiind recomandate doar celor care au depăşit vârsta de 18 ani.

“Nu ştiu de ce noi, femeile, nu vorbim deschis despre sex, nu îndrăznim să spunem că şi noi ne gândim la asta, ca e ceva normal şi sănătos şi e parte din bucuria vieţii. Mi-aş dori ca asta să se schimbe şi să îndrăznim mai mult.”

În momentul în care a compus cele doua piese, Feli susţine că a vizualizat o secvenţă de film: “O soţie, mamă, aflată într-o permanentă zonă de confort care uită mereu de ea, de plăcerile şi îndrăznelile ei are un declic şi se hotărăşte să pregătească o noapte sexy pentru ea şi bărbatul său”, ceea ce artista spune că le doreşte tuturor iubiţilor mai vechi şi mai noi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray