2019-08-20 03:58

Fiica lui MICHAEL JACKSON: Am fost agresată sexual în copilărie

 |  17:20
Fiica lui MICHAEL JACKSON: Am fost agresată sexual în copilărie

Dupa ce a declarat ca este sigura ca tatal sau a fost ucis, Paris Jackson face o alta dezvaluire socanta: la varsta de 14 ani a fost agresata sexual de "un strain mult mai in varsta".

„La acel moment nu am spus nimănui. Nu vreau să dau prea multe detalii, însă n-a fost deloc o experienţă bună. A fost prea grea pentru mine şi, la acel moment, nu am spus nimănui“, a declarat Paris Jackson pentru „Rolling Stone“.

Tentativele de autodistrugere au devenit evidente de abia în 2013, când a fost spitalizată în urma unei tentative de sinucidere care a devenit publică. „Era vorba de ura de sine, stima de sine scăzută, mă gândeam că nu pot să fac nimic bine şi nu credeam că merită să mai trăiesc“, a mai spus ea. Paris a spus că i-a fost prescrise aceeaşi medicamentaţie antidepresivă ca şi tatălui ei, dar a adăugat că în prezent nu mai este sub tratament.

Este convinsă că tatăl ei a fost ucis şi îşi doreşte să facă dreptate În cadrul aceluiaşi interviu, Paris Jackson a declarat că este sigură de faptul că „a fost ucis“, adevărul fiind „evident pentru întreaga familie“ şi pentru toţi prietenii artistului. „Este evident. Toate lucrurile indică acest lucru. Se pare că este o întreagă teorie a conspiraţiei şi sună a minciună, dar toţi fanii adevăraţi şi toţi membrii familiei ştiu asta. A fost o înscenare. A fost o miciună“, a spus fiica lui Michael Jackson.

Întrebată cine ar fi dorit ca Michael Jackson să moară, tânăra a spus că „foarte multe persoane“ au avut probleme cu el. „Sigur că vreau dreptate, dar este un joc de şah. Şi încerc să joc corect. Doar atât pot spune deocamdată. La un moment dat, a spus (Michael Jackson, n.r.): «Mă vor ucide într-o zi»“, a mai declarat Paris Jackson, amintind de afirmaţii similare făcute de Lisa Marie Presley, a doua soţie a megastarului, într-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, potrivit Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray