2020-04-05 07:39

Fiica lui Bill Clinton face nuntă de cinci milioane de dolari

 |  17:13
Fiica lui Bill Clinton face nuntă de cinci milioane de dolari

Nunta luiChelsea Clinton, fiica lui Hillary şi Bill Clinton, ar putea costa aproximativcinci milioane de dolari, tortul fiind cumpărat cu 10.000 de dolari, dezvăluieDaily Mail în ediţia electronică.

Potrivitpublicaţiei britanice, se pare că organizatorii evenimentului nu vor economisideloc bani la ceea ce ar putea deveni nunta anului pe plan internaţional,costurile pentru fiecare din cei 500 de invitaţi ridicându-se la 10.000 dedolari.

Corturilemontate în orăşelul Rhinebeck, situat în apropiere de New York, au costataproximativ 625.000 de dolari, mesele şi vesela vor costa 100.000 de dolari,iar florile - în principal crini şi orhidee - 500.000 de dolari.

Rochia demireasă a costat aproximativ 25.000 de dolari, iar bijuteriile pe care le vapurta mireasa valorează 250.000 de dolari. Tortul comandat pentru nuntă acostat 10.000 de dolari, iar dispozitivul de securitate, 200.000 de dolari.

ChelseaClinton, fiica lui Hillary şi Bill Clinton, se va căsători, la sfârşitulacestei săptămâni, cu Marc Mezvinsky, un investitor în domeniul bancar, iarnunta urmează să se desfăşoare în orăşelul Rhinebeck (statul american NewYork).

Mai multăpoliţie în jurul petrecerii

Cei doitineri se cunosc încă din adolescenţă şi amândoi au studiat la UniversitateaStanford. Tatăl lui Marc Mezvinsky, fostul congresman Edward Mezvinsky, aispăşit o pedeapsă privativă de libertate pentru fraudă.

Consiliullocal din Rhinebeck a primit o solicitare pentru suplimentarea efectivelor depoliţie pe durata ceremoniei. Solicitarea a fost aprobată, dar au existatcritici care au cerut ca fondurile suplimentare pentru mobilizarea poliţiei săfie plătite de tatăl miresei, fostul preşedinte democrat Bill Clinton.

Rhinebeckeste o localitate care are 8.000 de locuitori, situată la aproximativ 100 dekilometri nord de New York. Soţii Bill şi Hillary Clinton locuiesc din anul2000 în oraşul Chappaqua, situat în apropiere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine