2020-06-04 07:21

Filmări periculoase, pe motocicletă. Nicolas Cage, înlocuit de un cascador la Castelul Corvinilor

 |  18:21
Filmări periculoase, pe motocicletă. Nicolas Cage, înlocuit de un cascador la Castelul Corvinilor

Filmărilepentru producţia cinematografică "Ghost Rider 2 - Spirit ofVengeance" au început, luni, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, fărăNicolas Cage, care are rolul principal, el fiind înlocuit de dublură, uncascador care va filma mai multe scene pe motocicletă. Castelul Corvinilor dinHunedoara este închis timp de trei zile din cele patru în care acolo au locfilmările pentru producţia cinematografică "Ghost Rider 2 - Spirit ofVengeance".

"Filmărileau început, luni, în curtea interioară a Castelului Corvinilor şi vor continuape podul de acces. Actorul Nicolas Cage nu a venit la castel pentru filmări,acesta fiind înlocuit de dublură. La filmări participă şi peste 40 defiguranţi, selectaţi dintre hunedoreni", a declarat directorul MuzeuluiCastelul Corvinilor, Nicolae Cerişer.

Mai multeporţi gotice au fost aduse la Castelul Corvinilor din Hunedoara pentru aîntregi decorul în care au loc filmările pentru pelicula "Ghost Rider2".

Unadintre porţile montate la cererea reprezentanţilor Studiourilor Castel Film areun mecanism de deschidere astfel încât atunci când cineva se apropie de ea sădea impresia că trece prin ea, acest decor fiind folosit pentru o cascadorie încare eroul din "Ghost Rider 2" va spulbera poarta cu motocicleta înflăcări.

După ce,iniţial, filmările pentru producţia "Ghost Rider 2 - Spirit ofVengeance" s-au desfăşurat pe Transfăgărăşan, fără ca Nicolas Cage să fieprezent - acesta fiind înlocuit de dublura sa -, acestea s-au mutat, săptămânatrecută, în judeţul Sibiu. Primele cadre au fost trase, marţea trecută, pecentura ocolitoare a municipiului Sibiu, la filmări fiind prezent actorulNicolas Cage.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-12-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine