2020-07-10 16:30

Filmul Mad Max a dat tonul coafurilor îndrăzneţe. Cristi Pascu: Se poartă tunsoarea-periuţă!

 |  18:43
Filmul Mad Max a dat tonul coafurilor îndrăzneţe. Cristi Pascu: Se poartă tunsoarea-periuţă!

Dacă în urmă cu zece ani, tunsoarea-periuţă era un subiect tabu, acum a revenit în modă şi pare să câştige tot mai mult teren. Hairstylistul Cristi Pascu ne explică în ce manieră femeile curajoase îşi pot tunde părul în această primăvară pentru a fi în trend.

Filmul Mad Max a dat tonul coafurilor îndrăzneţe. Cristi Pascu: Se poartă tunsoarea-periuţă!
zoom

“În această primăvară, se poartă extremele: şi părul lung, dar şi cel foarte scurt. Celor care preferă să îşi păstreze lungimea podoabei capilare, le spunem că au revenit în centrul atenţiei vârfurile uşor franjurate. Acest lucru se aplică atât la celebrul bob texturizat până la nivelul bărbiei sau chiar puţin mai lung, cât şi la părul lung. Mă refer la acele tunsori sauvage, cu vârfuri mult mai subţiate, pentru a da o notă foarte relaxată coafurii”, spune hairstylistul Cristi Pascu.

Tunsorile geometrice dau un aspect androgin, mai greu de acceptat de doamnele care îşi doresc un look rafinat, dar care sunt extrem de bine primite de adolescente. La fel de populară este acum şi tunsoarea-periuta, un trend relansat odată cu apariţia filmului Mad Max. Cele mai multe vedete de peste ocean deja au adoptat noul stil, iar rezultatele sunt spectaculoase.

“O tunsoare care prinde contur şi s-a relansat în acest sezon este tunsoarea extrem de scurtă, însă pe care o recomand doar persoanelor excentrice. Ai nevoie de mult curaj pentru a-ţi râde podoabă capilară. Nu este potrivită pentru orice vârstă, însă cu o culoare spectaculoasă a părului, poţi da lovitura. Dacă ne uităm la Hollywood, vom vedea ca primăvara acestui an pare să le fi dat curaj vedetelor de peste ocean, care au părul tuns periuţa şi arata mai bine ca niciodată”, spune hairstylistul.

Nu trebuie să vă îngrijoraţi dacă sunteţi adeptele stilului clasic. Asta nu înseamnă că nu veţi fi în trend anul acesta. Ba din contră! Cristi Pascu ne explica modul în care o coafură de Oscar poate deveni coafura de zi cu zi.

“Cu toţii suntem atenţi la gală premiilor Oscar, la coafurile vedetelor. Însă nu trebuie să aştepţi o ocazie specială pentru un astfel de look. Coafurile de pe covorul roşu pot fi adaptate şi la modă străzii, mai ales dacă vorbim despre părul lung. Se poartă cărările într-o parte, duse la extrem, care, în combinaţie cu buclele, oferă o notă interesantă şi uşor pretenţioasă aspectului”, recomanda Cristi Pascu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz