2019-12-12 14:28

Finala „Burlăciţa”. Andreea Mantea şi-a găsit alesul - FOTO

 |  15:35
Finala „Burlăciţa”. Andreea Mantea şi-a găsit alesul - FOTO

Andreea Mantea şi-a găsit în sfârşit alesul! Cel puţin asta s-a întâmplat în cadrul show-ului tv „Burlăciţa”, care a avut, joi seară, finala. Aşadar, după mai bine de trei luni de filmări pentru emisiunea Antenei 1, timp în care bărbaţi aleşi pe sprânceană au făcut tot posibilul s-o cucerească, vedeta a luat decizia, care speră ea că îi va schimba viaţa în bine.

Dintre toţi pretendenţii care au participat la acest show, Mantea l-a ales pe Cristi, considerând că el este alesul inimii ei. În genunchi, Cristi a cerut-o de soţie şi i-a pus inelul pe deget, iar Andreea a spus “DA!”.

„Pentru prima dată pot să spun şi eu asta. Şi eu te iubesc! Şi mă bucur că am avut curajul să particip la această emisiune, mă bucur că ai venit, m-am rugat foarte mult timp să întâlnesc un om ca tine. Şi se pare că mi s-au îndeplinit dorinţele şi rugăciunile”, i-a mărturisit Andreea, printre lacrimi, de data aceasta de bucurie, iar Cristi a continuat: „Îţi garantez că împreună putem să mutăm munţii. Eşti de acord să pleci cu mine să cucerim lumea? E probabil cel mai important gest pe care l-am făcut in viaţa mea şi primul de acest gen. Dacă am greşit, să-mi fie cu iertare. Nu mă pricep atât de bine”.

Citiţi şi:


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-22

GALERIE MEDIA

Finala „Burlăciţa”. Andreea Mantea şi-a găsit alesul
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray