2019-08-20 04:38

Fiul actriței Manuela Hărăbor a căzut de la etaj: M-am rugat Maicii Domnului să-l țină în viață

 |  20:46
Fiul actriței Manuela Hărăbor a căzut de la etaj: M-am rugat Maicii Domnului să-l țină în viață

In varsta de 26 de ani acum, Andrei, fiul actritei Manuela Harabor si, neoficial, al lui Dan Chisu, a fost la un pas de moarte cand avea 15 ani. Bolnav de autism, copilul, pe atunci, a cazut de la etajul doi, insa ranile pe care le-a avut la cap nu au fost foarte grave si Andrei si-a revenit. Actrita rememoreaza pe blogul sau acele momente ingrozitoare.

Lucram de dimineață până seara și în continuare cei care aveau grijă de Andrei erau părinții mei. Vara am închiriat două săptămâni un apartament la mare, în Costinești. Mergeam toți patru.

Eu de joi până luni dimineața, pentru că în timpul săptămânii trebuia să lucrez. L-am lăsat pe Andrei cu părinții mei, urmând să mă întorc din nou joi și să petrecem împreună sfârșitul de săptămână. Marți a plouat la mare, așa că nu s-au dus la plajă. Andrei avea 15 ani și era deja foarte înalt.

Apartamentul în care stăteam era la etajul doi într-o construcție nouă, cu balcon pavat cu gresie și balustradă de aluminiu nu suficient de înaltă. Pe la ora 16, țin minte că eram la un avocat, când am primit un telefon de la proprietarul apartamentului, care mi-a spus că băiatul a căzut de la balcon, că nu și-a pierdut cunoștința, dar că și-a spart capul și acum e în ambulanță în drum spre Spitalul Județean Constanța”, a scris Harabor pe blogul sau.

„Aveam un singur gând, mă rugam Maicii Domnului să-l țină în viață pe Andrei și să mă ajute să ajung cât mai repede și teafără la el. Când am ieșit de pe autostradă, până la Constanța nu am întâlnit nici o mașină în calea mea, nici un echipaj de poliție, nici un radar.

Eram singură pe drum și kilometrii parcă se comprimau, simțeam că mașina era împinsă de la spate de o forță nevăzută. Când am intrat în Constanța, luminile semafoarelor se schimbau în verde pe măsură ce înaintam.

Am ajuns la spital și m-a întâmpinat medicul care m-a liniștit că Andrei e bine, că i-au făcut toate analizele, inclusiv ecograf și tomograf si că în afară de o plesnitură la suprafața calotei, nu are nimic altceva. M-am culcat lângă el în patul de spital, avea capul bandajat și dormea sub efectul analgezicelor făcute. La cinci dimineața s-a trezit și cu un zâmbet cât soarele de mare mi-a spus ”Hai la plajă, mami!"", isi reaminteste Manuela Harabor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray