2020-02-18 17:31

Florin Dumitrescu le recomandă blondelor afrodiziacul cu usturoi

 |  19:07
Florin Dumitrescu le recomandă blondelor  afrodiziacul cu usturoi

Cheful Florin Dumitrescu le dă ponturi blondelor în bucătărie, recomandându-le un afrodiziac cu un miros extrem de puternic. Juratul de la “Iadul Bucătarilor - Hell’s Kitchen”, alături de cei doi colegi ai lui, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, sunt invitaţii ediţiei de miercuri seara, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

Florin Dumitrescu este un fan declarat al usturoiului. Și chiar îl recomandă, în combinație cu mierea, ca afrodiziac. Cheful va trebui să le facă faţă reprezentantelor sexului feminin, miercuri seara, la “Te pui cu blondele?”. În această ediţie, invitații lui Dan Negru vor mai fi şi cei doi colegi ai acestuia, chefii Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

“În orice bucătărie din lumea asta, usturoiul e de bază. E cel mai bun. E și gustos, și sănătos... doar că miroase urât. Ca afrodiziac, încearcă usturoi pus în miere”, a fost recomandarea lui Chef Florin Dumitrescu adresată blondei care și-a dorit să știe cum poate prepara un bun afrodiziac.

De altfel, cei trei chefi le vor da telespectatorilor şi câteva ponturi pentru un grătar reuşit, dar şi alte sfaturi tocmai bune de urmat în bucătărie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-13

Mai multe imagini:
Florin Dumitrescu le recomandă blondelor  afrodiziacul cu usturoi
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine