2020-01-29 12:51

Fostul fotbalist sărbătoreşte: David Beckham împlineşte 40 de ani

 |  19:21
Fostul fotbalist sărbătoreşte: David Beckham împlineşte 40 de ani

David Beckham, celebrul fost fotbalist britanic, îşi va sărbători cea de-a 40-a zi de naştere alături de câţiva prieteni, precum actorul Tom Hanks, agentul sportiv Dave Gardner şi iubita acestuia, actriţa americană Liv Tyler, într-un hotel de 5 stele din oraşul marocan Marrakech.

Potrivit tabloidului “Daily Mail”, fostul internaţional englez, care va împlini vârsta de 40 de ani pe 2 mai, a ales să nu îşi mai sărbătorească ziua de naştere într-un club sau într-un bar, ci va organiza o petrecere spectaculoasă într-un hotel de 5 stele din Maroc. Soţia sa, Victoria, a sărbătorit în 2014 împlinirea vârstei de 40 de ani cu o drumeţie în familie prin Marele Canion din Statele Unite ale Americii, urmată de o petrecere la Londra, la care au participat multe celebrităţi.

“The Sun” afirmă că David Beckham va asigura pentru întregul grup de invitaţi transportul până la acel hotel cu un avion privat. Invitaţii nu cunosc deocamdată numele destinaţiei în care vor ajunge. Printre invitaţi se mai numără actorul Tom Cruise, regizorul Guy Ritchie, maestrul bucătar Gordon Ramsey şi fostul său coleg din echipa de fotbal Manchester United, Gary Neville.

Potrivit presei internaţionale, petrecerea va avea loc în luxosul complex hotelier Amanjena, situat la periferia oraşului Marrakech. Complexul deţine spaţii de cazare de 5 stele, restaurante cu specific marocan, mediteranean şi thailandez, un bar, un magazin şi un centru spa. În apropiere se află şi un teren de golf şi o piscină exterioară cu o lungime de 33 de metri. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine