2020-03-30 16:41

Fostul soţ al vedetei: Pentru Madonna, corpul ei este o afacere

 |  17:36
Fostul soţ al vedetei: Pentru Madonna, corpul ei este o afacere

Diva muzicii pop Madonnanu se teme de nimic atunci când vine vorba de exerciţii fizice, fie ele şiexperimentale. Deşi Madonna a întrerupt antrenamentele cu antrenoarea ei, TracyAnderson, în urmă cu câteva luni, starul a intrat acum într-un nou regim deexerciţii fizice.

Madonna nu se uită labani atunci când vine vorba de trupul ei, iar după cum spune şi fostul eiantrenor şi iubit, Carlos Leon, este dispusă oricând să experimenteze. „Eu şiMadonna ne antrenăm împreună când eram un cuplu. Câteodată urmam eu programulei de exerciţii, alteori ea pe al meu. Este mereu foarte curioasă la tot ceeace e nou şi în tendinţe. Madonna e acel gen de persoană care ar face orice înmaterie de exerciţii fizice. Acum foloseşte benzi mari şi elastice pentru unantrenament de rezistenţă, iar exerciţiile cardio le face prin dans”,povesteşte Carlos Leon.

Celebră nu doar pentruhiturile sale, ci şi pentru corpul său lucrat cu atât de multă grijă, Madonnaar merge până în pânzele albe pentru a-şi păstra forma fizică de invidiat.„Madonna ştie foarte bine că a ridicat ştacheta foarte sus pentru cei care îivăd imaginea în reviste. Totuşi, ea are un bucătar personal, un antrenor,atunci când este în turneu apare pe scenă timp de două ore. Pentru Madonna,corpul ei este o afacere, chiar este”, completează Carlos Leon.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine