2020-07-03 14:13

E oficial! Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit soț și soție

 |  17:38
E oficial! Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit soț și soție

Zi importantă pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! După o relație ce durează de aproximativ doi ani, cei doi și-au luat inima-n dinți și au făcut pasul cel mare. Ei au spus da, joi, în fața ofițerului stării civile, începând astfel un nou capitol în viața lor.

Prezentatoarea emisiunii "Te vreau lângă mine" și iubitul ei, cântărețul Tavi Clonda, au devenit, joi, soț și soție. Cei doi s-au cununat civil, iar alături de ei,la eveniment, au luat parte colegi de muncă, prieteni, dar și rude. Pentru ziua în care a devenit doamna Clonda, Gabriela a mizat pe un look natural, pe o rochie de culoare roz prăfuit, al cărei material a fost cumpărat tocmai din Franța, iar, pantofii au fost în același ton, nude.

Potrivit site-ului wowbiz, după ora 15, la Primăria Sectorului 4, îndrăgostiții și-au oficializat relația, fiind apoi felicitați în număr mare de către apropiații lor. Chiar dacă, în buletin a preluat numele de familie al soțului ei, Gabriela vrea în continuare ca pe sticlă să apară Cristea.

Bruneta se află la al doiea mariaj. În urmă cu aproape patru ani, ea și Marcel Toader au pus capăt căsniciei lor, despărțirea trasnformându-se într-un adevărat scandal mediatic. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz