2020-02-23 10:37

Gabriel Cotabiță, de la spital la bal. După problemele grave de sănătate, artistul revine pe scenă pe 29 octombrie

 |  19:14
Gabriel Cotabiță, de la spital la bal. După problemele grave de sănătate, artistul revine pe scenă pe 29 octombrie

Mult a fost, puțin a rămas... După o perioadă în care s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, Gabriel Cotabiță își pregătește întoarcerea pe scena muzicală. Puțini erau cei care îi mai dădeau șanse acestuia să-și continue cariera însă artistul se încăpățânează să demonstreze contrariul. 29 octombrie este data în care Cotabiță va bifa prima apariție publică, în cadrul unui concert de zile mari, la Sala Palatului, unde îi vor fi alături peste 20 de artiști.

A trecut printr-o perioadă cumplită însă datorită ambiției și voinței sale, a reușit să-i uimească până și pe medici cu recuperarea sa. Gabriel Cotabiță le-a dat mari emoții familiei și fanilor săi, lunile trecute, când sănătatea i-a jucat feste, petrecând săptămâni bune pe patul de spital.

Deși este nevoit să facă în continuare tratamente de specialitate pentru a se recupera, Cotabiță și-a propus să nu stea departe de lumea artistică. Și cum pe 1 noiembrie va sărbători 60 de ani, dintre care patru decenii de carieră muzicală, Cotabiță va fi celebrat cum se cuvine printr-un spectacol, la Sala Palatului, dedicat în întregime lui.

Astfel, pe 29 octombrie, el va urca pe scenă, într-un eveniment de mare amploare, la care vor lua parte invitați speciali, colegi de breaslă de-ai lui, atât din vechea generație, cât și artiști, care sunt pe val acum. Astfel, Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia (cea care i-a fost colegă de juriu la emisiunea „KidSing”, de la Kanal D), Aurelian Temișan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruț (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminița Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miță (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de VH2 și Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiță.

Evenimentul va fi prezentat de bunul său prieten, actorul Mihai Bendeac. “Gala Chapeau!” va începe de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitală, iar biletele s-au pus în vânzare la prețuri ce pornesc de la 65 de lei. „«Chapeau» este prescurtarea expresiei «Chapeau à vous», care exprimă respectul și aprecierea, tradusă în limba română prin: «Jos pălăria!»”, explică organizatorii spectacolului.

„Multă mândrie că sunt «fata lui tata»”

Vestea revenirii acestuia în fața publicului a fost confirmată la începutul acestei săptămâni de una dintre fiicele artistului, Adela Cotabiță. „Câteodată, ziua de luni e încărcată de multe emoții pozitive. Azi pentru mine înseamnă multă bucurie și recunoștință că se poate anunța un astfel de eveniment. Și, încă o dată, multă mândrie că sunt «fata lui tata»”, a fost mesajul postat de ea pe Facebook.

După două luni de calvar, în care starea lui de sănătate a fost una delicată, Cotabiță și-a revenit miraculos, cazul lui impresionând mulți specialiști. În plus, el a uimit și cu revenirea sa destul de rapidă la muncă. Pe 8 septembrie, alături de Matteo, el a filmat în afara Capitalei videoclipul piesei „Ce zi liniștită”. Starea lui fizică și morală l-a surprins pe mai tânărul său coleg.

“Am rămas uluit cât de repede a putut să-şi revină! Câtă dragoste de viaţă să ai încât să revii la normal după astfel de probleme... să fii ca nou!”, a mărturisit atunci Matteo. Clipul regizat de Bogdan Daragiu îi pune pe cei doi artişti în ipostaze diferite: ei sunt surprinşi atât în ziua de astăzi, cât şi în vremea în care erau copii. În videoclip îşi face apariţia şi Andreea Esca, întrucât ei au considerat că ştirista reuşeşte să transmită  mult optimism, încadrându-se astfel în tiparul piesei lor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine