2020-07-08 18:30

Gabriel Cotabiţă, în continuare la Terapie Intensivă

 |  18:56
Gabriel Cotabiţă, în continuare la Terapie Intensivă

Clipe grele pentru Gabriel Cotabiţă şi familia lui! După ce-a fost dus de urgenţă, vineri, la Spitalul Floreasca, artistul rămâne în continuare sub stricta supraveghere a medicilor, el fiind internat la Terapie Intensivă. Se pare că starea de sănătate a cântăreţului este una critică, iar apropiaţii sunt extrem de discreţi cu astfel de detalii, preferând să lase specialiştii să-şi facă treaba.

Starea de sănătate a cântăreţului a fost reevaluată, luni, de o comisie medicală pluridisciplinară, care a propus să fie făcută o investigaţie RMN cerebrală, în condiţiile în care există suspiciuni că ar putea exista leziuni cerebrale.

Gabriel Cotabiţă a făcut stop cardio-respirator cel mai probabil din cauza unei tulburări severe de ritm cardiac, pe fondul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente, fiind excluse infarctul, embolia pulmonară şi accidentul vascular cerebral, a anunţat Spitalul de Urgenţă Floreasca. Cotabiţă a fost dus de urgenţă, vineri, la spital, după ce-a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală. La câteva zile de la internare, cântăreţul este asistat şi ventilat mecanic. Apropiaţii acestuia cer însă discreţie.

”Este o perioadă în care familia se concentrează exclusiv asupra stării de sănătate a tatei, drept urmare vom continua să nu răspundem solicitărilor separate din partea presei, iar când va fi cazul pentru declaraţii, le vom face. După cum bine ştiţi, tata este o persoană demnă şi discretă, atât în ce priveşte viaţa lui personală, cât şi în apariţiile publice. Apelăm atât la colegii lui, cât şi la presă să facă posibil ca acest lucru să rămână neschimbat”, a scris una dintre fiicele lui Cotabiţă pe contul virtual.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz