2020-05-31 20:57

Gabriela (Cheeky Girls), despre fostul ei logodnic: “Lembit Opik era un paranoic obsedat de control, dar un amant foarte bun”

 |  18:53
Gabriela (Cheeky Girls), despre fostul ei logodnic: “Lembit Opik era un paranoic obsedat de control, dar un amant foarte bun”

GabrielaIrimia, din trupa Cheeky Girls, a vorbit într-un interviu acordat revisteibritanice Reveal despre motivele despărţirii de fostul ei logodnic,parlamentarul Lembit Opik, despre care a afirmat că era un "paranoicobsedat de control", dar şi un „amant foarte bun”. "De-a lungul anilor, Lembita devenit tot mai obsedat de control. Mă obliga să nu fac anumite lucruri carear fi putut să-i strice reputaţia. Îşi dorea să nu mai cânt în trupa CheekyGirls. După ce ne-am logodit, a devenit şi mai dominator. Îmi telefona înfiecare zi şi îmi vorbea ore în şir despre greşelile pe care le făcusem saudespre ştirile negative care apăreau despre mine în presă", a adăugatGabriela Irimia. În 2008, vedeta a pus capăt relaţiei cu Lembit Opik, fără să îi spună logodniculuiei că era însărcinată şi că a suferit un avort spontan. Lembit Opik a aflat acestedetalii abia după destrămarea logodnei, în urma unor articole publicate înpresa britanică. "Nu am ştiut cum să-i spun că am pierdut copilul".Gabriela Irimia susţine că despărţirea de Lembit Opik şi avortul suferit înacea zi au afectat-o foarte mult. "Eram o epavă. M-am încuiat într-ocameră şi nu am mai ieşit de acolo. Fumam 40 de ţigări pe zi, nu mâncam şi nuvorbeam cu nimeni. Despărţirea de Lembit a fost cel mai greu lucru pe care atrebuit să-l fac în viaţa mea. Nu mai eram capabilă să mă stăpânesc".Cântăreaţa a slăbit aproape 6,5 kilograme în două săptămâni şi a putut sădepăşească această depresie abia după intervenţia mamei sale, care a obligat-osă plece într-o vacanţă împreună cu sora ei, Monica. "Era pentru primaoară, după foarte mulţi ani, când plecam într-o vacanţă doar cu sora mea. Abiaatunci am înţeles că în viaţă există şi alte lucruri în afară de Lembit",a explicat cântăreaţa.

Din 2009,Gabriela Irimia are o relaţie cu omul de afaceri Nicholas Zapolski, directorulunei firme specializate în afaceri imobiliare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine