2020-02-19 19:53

Gabriela Cristea: Nu mi-aş da băiatul la “Noră pentru mama”!

 |  18:43
Gabriela Cristea: Nu mi-aş da băiatul la “Noră pentru mama”!

Gazda al celui mai longeviv reality-show din România, ajuns deja la alcincilea sezon, Gabriela Cristea este o figură emblematică a postului Kanal D şio vedetă iubită în România, tocmai datorită emisiunii pe care o prezintă. Multedomnişoare visează să-şi găsească jumătatea şi tot atâtea soacre îşi doresc onoră pentru băiatul lor, mai ales că au ocazia să o ţină sub lupă câteva lunibune. În schimb, Gabriela ne-a spus că ea nu şi-ar lăsa băiatul la “Noră pentrumama” din simplul motiv că nici o femeie nu va fi suficient de bună pentru el.

A început al cincilea sezon al emisiunii “Noră pentru mama” în care maimulte nurori îşi caută bărbaţi deştepţi, frumoşi şi cu bani şi, implicit,soacre. Gabi Cristea, maestru de ceremonii în acest caz, a văzut, de-a lungulanilor, mai multe decât şi-ar fi dorit despre acest fenomen al îndrăgostelii latv, aşa că n-ar avea curaj să participe vreodată în calitate de concurent. Nicivorbă să-şi trimită băiatul în căutare de nevastă şi asta, pentru că nu crede căva exista vreodată o femeie suficient de bună pentru el. “Şi eu, şi Marcel nedorim foarte mult o fată, însă dacă ne va da Dumnezeu un băiat, va fi foartegreu pentru o femeie să-mi facă pe plac. Nu contează cât de frumoasă, deşteaptăşi devreme-acasa va fi pentru că, nici aşa, nu mă va impresiona. Vai de capulei va fi, pentru că voi fi foarte exigentă!”, ne-a spus Gabriela, mai în glumă,mai în serios. “Dacă voi avea o fată, poate voi fi mai tolerantă, însă cuviitoarea, posibila noră… Vai de capul ei va fi! Nu s-a născut încă femeiapentru băiatul meu, în caz că voi avea unul, deşi eu îmi doresc fetiţă. Nu neapăratcă mă voi ataşa mai mult de fetiţă, pentru că şi unii băieţi sunt mămoşi, însăeu nu vreau un băiat mămos. Vreau să fie independent şi să ştie ce vrea!”, ne-aspus vedeta Kanal D.

Nu crede în adopţia la distanţă

Îşi doreşte foarte mult un copil şi, chiar dacă până acum nu s-aîntâmplat să rămână însărcinată, Gabriela îşi păstrează optimismul şi nu ia încalcul varianta adopţiei, fie ea şi la distanţă. Dacă în România, Andreea Marinsau Monica Columbeanu au hotărât să fie mame adoptive pentru copii care trăiescla mare distanţă de ele, în cazul “Zânei”, chiar în alt colţ de lume, GabiCristea nu încurajează acest fenomen. Ca şi Camelia Şucu, prezentatoarea de laKanal D, susţine că un copil tânjeşte mai mult după o îmbrăţişare decât dupăbani. “Dacă îi oferi bani unui copil, nu te numeşti părinte. Eşti, eventual, unsponsor, dar nu părinte. Nici măcar adoptiv. Unui copil trebuie să îi oferiafecţiune, dragoste, o mângâiere, nu neapărat o jucărie sau, şi mai rău, bani să-şicumpere una!”, ne-a declarat prezentatoarea reality-show-ului “Noră pentrumama”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine