2019-11-18 01:26

Gabrielle pune în valoare personalitatea oricărei femei

 |  18:01
Gabrielle pune în valoare personalitatea oricărei femei

Echipa Gabrielle stă la dispoziţia clientelor pentru a le îndeplini orice dorinţă în materie de creaţii vestimentare. Dispunem de modelele proprii ale căror poze sunt ataşate şi care constant se diversifică, plus orice altă preferinţă ar avea. De asemenea, materialele diferă, dumneavoastră având posibilitatea de a vă alege dintr-o multitudine de culori şi ţesături.

“Haina îl face pe om” sau “Nu haina îl face pe om”? Ambele dictoane sunt discutabile. Dar, independent de adevărul lor, hainele trebuie astfel gândite încât să pună în valoare personalitatea omului. Poţi să copiezi fără greşeală modelele din revistele de modă fără a deveni o persoană elegantă. Adevărata eleganţă se obţine din acordul perfect între haină, împrejurare şi personalitatea celui care o poartă. Există femei cu al şaselea simţ, care le spune cum să poarte o rochie no name ca pe un model creat de o mare casă de modă. Un aforism demn de reţinut în acest domeniu sună astfel: “Mai degrabă puţin mai simplu decât un pic prea încărcat”. E de preferat să vii cu un taior bine croit la un cockteil, decât cu o rochie de seară la o banală invitaţie la o cafea.

Femeile trebuie să dea dovadă de moderaţie. Nu te îmbraci din cauza cuiva, şi cu atât mai puţin pentru a face în ciudă cuiva. Te îmbraci pentru tine! Să fii elegantă nu înseamnă să te intereseze preţul şi numărul toaletelor, ci calitatea, croiala lor, posibilitatea de a le armoniza cu alte haine din garderobă şi de a le alege astfel încât să nu se demodeze. Fiecare perioadă a vieţii are farmecul ei, iar noi vă stăm la dispoziţie pentru a scoate la iveală ce deţineţi mai frumos!

Atelierul este situat într-o zonă centrală a Bucureştiului, intersecţia Ştefan cel Mare cu Dorobanţi, Bdul Iancu de Hunedoara nr 37. Program luni-vineri 12.00-17.00. Contact 0726.09.51.46/0767.85.23.04.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-05

Mai multe imagini:
Gabrielle pune în valoare personalitatea oricărei femei
zoom
Gabrielle pune în valoare personalitatea oricărei femei
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray