2019-10-21 08:16

Geanina Ilieș va prezenta noul sezon GOSPODAR FĂRĂ PERECHE. De ce a renunțat Anamaria Prodan

 |  13:58
Geanina Ilieș va prezenta noul sezon GOSPODAR FĂRĂ PERECHE. De ce a renunțat Anamaria Prodan

După două sezoane încheiate cu două nunți, Gospodar fără pereche merge mai departe și pregătește un sezon cu multe noutăți: bărbați atrăgători, muncitori și cu așteptări mari, o varietate mare de ferme și activități, dar și o nouă prezentatoare: Geanina Ilieș!

„Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările! Fiecare dintre ei are ceva special, un șarm aparte și cu o serie de preferințe și așteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiți mesajul meu, ar trebui să intrați chiar acum să vă înscrieți, pentru că altfel veți regreta că v-au scăpat băieții ăștia minunați! Harnici sunt, frumoși sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipsește doar să-și condimenteze viețile cu iubire! În viață, importantă este liniștea sufletească și inspirația pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aștept să fiu alături de ei și sper să îi ajut să-și găsească sufletul pereche.”.

 

După ce a fost la cârma emisiunii Gospodar fără pereche timp de două sezoane, Anamaria Prodan Reghecampf a renunțat pentru o perioadă la televiziune, pentru a se putea dedica familiei sale: “Nu mai am timp! Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în brațe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea și eu nu o să pot fi acolo. Bebe, și el, îmi spune că nu o să fiu lângă el când o să candideze la președinția școlii, Rebecca îmi reproșează și ea că de jumătate de an nu am mai fost la ea… Intru și în perioada de transfer, iar asta ar însemna să nu-i mai văd pe ai mei. Nu-mi ajung 24 de ore! Gospodarii sunt minunați, sezonul ăsta o să fie fabulos!” Ce sfat are Anamaria Prodan pentru Geanina Ilieș: “Să-i facă să se simtă bine, să fie în largul lor, asta e cel mai important!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Codul fiscal și omul gospodar Vinerea, în România, este ziua arestărilor grele și a deciziilor controversate. Iohannis, deși neamț, este totuși președintele României, așa încât a preluat tradiția din zbor și a decis ca, după o lună de gândire, tocmai vinerea asta să respingă Codul Fiscal. Sigur, putea fi o arestare, dar nu știu dacă ar fi avut chiar același impact. Aşa, fierberea politică e garantată, iar PSD-ul, aflat momentan în depresie, tocmai și-a găsit un nou Băsescu să-l ajute să se concentreze, în persoana cazonului Klaus
17 Iul 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray