2020-02-23 10:21

Generozitate! Iată ce vor să facă vedetele cu premiul de la „Dansez printre stele”

 |  19:14
Generozitate! Iată ce vor să facă vedetele cu premiul de la „Dansez printre stele”

Au mai rămas în competiţie cinci echipe, care se vor lupta,marţi seara, pentru marele premiu al emisiunii „Dansez printre stele”, în valoare de 50.000 de euro. În cazul în care vor câştiga, vedetele sunt hotărâte să doneze o parte din bani celor aflaţi într-o situaţie grea.

„Mi-a plăcut întotdeauna să întind o mână de ajutor și așa voi proceda și de această dată, voi dona o parte din bani”, a mărturisit Alina Eremia, care  vrea să ajute NO LIMIT, formația artistică a elevilor cu deficiențe de auz a Centrului școlar „Beethoven” din Craiova.

Alina Pușcaș și-a îndreptat atenția către Alexia, o fetiță de 7 ani care, deși poartă aparate auditive la ambele urechi, este pasionată de dans sportiv.

Și Cosmin Seleși a promis că va dona o marte parte din premiu dacă va câștiga acerba competiție de dans „Dansează printre stele”. Și pentru că acum actorul înțelege și mai bine cât de mult te poate schimba această artă, el o va susține pe Maria, campioana României la dans sportiv, categoria 6 – 9 ani.

La rândul lui, Muneer e decis să ajute o familie cu copii foarte talentați și muncitori, greu încercați de viață până acum.

Dacă va câștiga, Speak își va susține părinții, care au început construcția unui azil de bătrâni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine