2020-02-17 14:48

George Michael, pus sub acuzaţie după ce a condus drogat

 |  17:59
George Michael, pus sub acuzaţie după ce a condus drogat

Cântăreţulbritanic George Michael a fost pus sub acuzaţie, joi, pentru posesie de canabisşi conducerea automobilului sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, a anunţatScotland Yard, citat de AFP.

Starulbritanic, căruia autorităţile i-au anulat, în 2007, permisul de conducerepentru doi ani, a fost anchetat la începutul lunii iulie, după ce a pierdutcontrolul automobilului pe care îl conducea şi a avariat faţada magazinuluifoto Snappy Snapp din Hampstead, un cartier din nordul capitalei britanice, înapropiere de reşedinţa sa.

Poliţialondoneză a anunţat la vremea respectivă că "un bărbat în vârstă de 40 deani a fost arestat pentru conducerea automobilului într-o starenecorespunzătoare". Cântăreţul britanic a fost plasat ulterior în regim deeliberare condiţionată.

Consumatorde cannabis asumat

Cântăreţulîn vârstă de 47 de ani, pe numele său adevărat Georgios Panagiotou, "s-aprezentat din nou astăzi (joi, n.r.) la postul de poliţie din Camden, în nordulLondrei. El a fost pus sub acuzaţie pentru posesie de canabis şi pentruconducerea automobilului într-o stare neadecvată provocată de consumul dealcool sau de droguri", se afirmă în comunicatul Scotland Yard.

Cântăreţula fost pus în libertate şi are obligaţia să se prezinte în faţa unui tribunaldin Highbury (în nordul Londrei) pe 24 august, a precizat poliţia londoneză.Aceasta este pentru a şaptea oară când George Michael, care a recunoscut în modpublic că este un consumator constant de canabis, este cercetat de poliţiabritanică pentru provocarea unui accident rutier.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine