2020-08-10 12:04

Gerard Depardieu a fost arestat

 |  17:32
Gerard Depardieu a fost arestat

Gerard Depardieu a fost arestat  la Paris, după ce a avut un accident minor cu scuterul său, actorul francez fiind în stare de ebrietate. Actorul în vârstă de 63 de ani a fost reţinut după ce a căzut de pe scuterul său şi s-a rănit la cot.

În august, Gérard Depardieu a fost dat în judecată pentru agresiune de conducătorul unui automobil, cu care a avut o altercaţie, la Paris. Atunci, scuterul condus de Depardieu şi acel automobil s-au ciocnit, iar altercaţia a fost declanşată de acea coliziune. Şoferul automobilului a susţinut că celebrul actor francez l-a agresat fizic.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi pe plan internaţional şi are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix", însă în ultima vreme a ţinut prima pagină a ziarelor din motive care nu au legătură cu cariera artistică. În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregătea să decoleze.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639583-03-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz