2020-03-29 13:06

Gérard Depardieu va filma la Sighişoara, cu Dorel Vişan

 |  17:39
Gérard Depardieu va filma la Sighişoara, cu Dorel Vişan

Actorulfrancez Gérard Depardieu va filma la Sighişoara, la sfârşitul lunii august, elavând rolul principal într-un lungmetraj inspirat din nuvela "Moartea luiIpu", de Titus Popovici, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă,purtătorul de cuvânt al Primăriei Sighişoara, Anca Raţiu. Potrivit acesteia, Depardieuva filma la Sighişoara şi în împrejurimi, din 22 august, alături de actoriromâni, printre care se numără Dorel Vişan. Filmul va fi regizat de BogdanDumitrescu Dreyer. "Din 22 august, casa de film Tandem Film din Bucureştiva veni la Sighişoara pentru şase săptămâni, pentru a filma «Ipu I Say», oecranizare după «Moartea lui Ipu». În rolul principal va fi Gérard Depardieu,vor fi şi actori români, cum e Dorel Vişan", a spus Raţiu.

Ea aadăugat că este foarte important că în preambulul filmului se menţionează căacţiunea se petrece "undeva în Sighişoara", ceea ce înseamnă opromovare făcută oraşului.

Potrivitlui Raţiu, alături de Sighişoara se va filma şi la Saschiz - unde prinţulCharles a făcut o vizită în anii precedenţi -, dar şi la Lacul Şercheş.

Purtătorulde cuvânt al Primăriei Sighişoara a precizat că filmul va avea premiera înFranţa, dar că prin contract s-a stabilit să aibă o premieră şi la Sighişoara. "Princontract am solicitat să se facă o premieră şi la Sighişoara. Nu ştim exactcând va fi. Va fi, de asemenea, un mijloc de promovare a potenţialuluituristic. Filmările vor fi în Cetate, dar şi în Saschiz şi la LaculŞercheş", a declarat Anca Silvia Raţiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine