2020-06-03 13:45

Gimnastul Marian Drăgulescu și soția sa, Corina, AU DIVORȚAT. Ce s-a întâmplat

 |  19:33
Gimnastul Marian  Drăgulescu  și soția sa, Corina, AU DIVORȚAT. Ce s-a întâmplat

De aproape un an se vorbeste despre divort in familia Drăgulescu, însă Marian și Corina au făcut încercări repetate sa-si salveze mariajul. Nu s-a mai putut, cu tot cu terapie de cuplu si interventia apropiatilor. Cei doi au divortat recent, insa gimnastul spune ca se simte foarte bine cu decizia pe care a luat-o.

„Noi ne-am... Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!” a spus Marian Drăgulescu, pentru reporterii Antena Stars.

In decembrie anul trecut, Corina spunea ca merg la terapie de cuplu, iar problemele lor nu sunt deloc unele de actualitate. 

Motivele certurilor dintre ei erau unele minore, dupa cum s-a vazut si in show-ul Asia Express, la care au participat anul trecut. In emisiune, cei doi au fost desemnati cuplul cu cele mai multe scandaluri la activ, care se pare ca au continuat si la revenirea in tara. Au ajuns de multe ori în fața notarului și s-au răzgândit de tot atatea ori, insa pana in punctul in care amandoi au semnat divortul.

 „El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu.”, spunea Corina Drăgulescu, în urmă cu ceva timp.

Marian Dragulescu a mai fost insurat o data cu Larisa, femeia care i-a daruit si doi copii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine