2020-02-26 00:37

Gina Pistol joacă în FRUCTUL OPRIT

 |  18:49
Gina Pistol joacă în FRUCTUL OPRIT

Gina Pistol, prezentatoarea “Asia Express”, își face apariția, săptămâna viitoare, în “Fructul oprit”. Aceasta va putea fi văzută de telespectatorii Antenei 1, miercuri – 10 aprilie, în episodul cu numărul 30 din cel de-al doilea sezon al serialului.

“M-am bucurat foarte mult să reîntâlnesc oameni dragi”, mărturisește Gina Pistol, care nu se află la prima experiență de acest gen. “A fost o plăcere să fiu pe platourile de filmare ale serialului și să petrec un sfert de zi alături de echipa <>. Este o atmosferă foarte frumoasă la filmări, s-a râs, s-a improvizat, nici nu știu când a trecut timpul atât de repede. A fost super fain și a mers totul ușor”, a adăugat Gina. Aceasta își interpretează propriul rol în “Fructul oprit” și va putea fi văzută de telespectatorii Antenei 1, miercuri, de la ora 20.00, în episodul 30 din sezonul 2.

Oltenii Sile și Lina Boască (Marian Râlea și Adriana Trandafir), dar și Costică (Liviu Vârciu) au parte de o surpriză de proporții în momentul în care Gina își face apariția în Snagov. Tanța (Doinița Oancea) o va cunoaște astfel pe femeia, care îl alintă Costi pe soțul ei și care a făcut-o să trăiască clipe de gelozie. “Așa mă bucur că te cunosc!”, îi mărturisește Gina Tanței. 

Ce atitudine va adopta Tanța și cum va decurge întâlnirea lor, cum vor reacționa oltenii Boască când o vor vedea pe Gina Pistol la ei în casă, toate acestea și multe alte surprize, săptămâna viitoare, în “Fructul oprit”.   


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine