2020-04-07 10:59

Gina Pistol: “I-aş lua locul Cosminei Păsărin la TVR!”

 |  17:11
Gina Pistol: “I-aş lua locul Cosminei Păsărin la TVR!”

“Frate, frate, dar brânza e pe bani” este o vorbă dinpopor care ilustrează perfect prietenia dintre Cosmina Păsărin şi Gina Pistol,mai ales în aceste vremuri de criză financiară. Şi pentru că prietenul lanevoie se cunoaşte, blonda spune că ar fi foarte încântată să meargă la TVR înlocul Cosminei, mai ales că visează de mult la o carieră în televiziune. Întimp ce starleta Playboy a rămas fără emisiunea de dimineaţă din cauza comportamentuluiindecent, Gina nu ar avea absolut nici o problemă dacă i s-ar cere să ocupelocul rămas vacant după concedierea prietenei sale.

Agitaţie mare prin Televiziunea Română dupăconcedierea Cosminei Păsărin din cauza unui comportament “mult prea indecentpentru o televiziune publică”. Pentru că matinalul “Întâlnire pe 2” de la TVR 2este o emisiune concepută pentru doi prezentatori, aşa cum susţin reprezentanţiipostului, se cauta o nouă fată care să-i ţină companie Daliei Puşcă. A fost concurenţămare la preselecţia pentru cea care să-i ia locul Alinei Sorescu, iar Cosmina Păsărina ieşit învingătoare din marea de fete care visau la o carieră în televiziune.Chiar dacă ea a devenit cunoscută tocmai datorită apariţiilor deocheate înrevistele pentru bărbaţi şi non-conformismului de care a dat dovadă la fiecareieşire în public, Păsărin a fost mai apoi concediată tocmai din cauza acestuicomportament. Publicitatea adusă emisiunii nu a fost nici ea de neglijat, însărolul Cosminei de vedetă TVR a luat sfârşit la numai 4 luni de la debutulmatinalului şi la doar două săptămâni de când s-au mutat la malul mării pentrua transmite de acolo în fiecare dimineaţă. Frâiele emisiunii au rămas pe mânaDaliei Puşcă, însă blondă are nevoie de ajutor şi i se caută unul în mulţimeade starlete aspirante la o carieră în televiziune. Una dintre cele care ar fifoarte încântate să ocupe locul lăsat vacant de Cosmina este tocmai admiratoareaei cea mai mare, Gina Pistol. Zvonul că ea ar fi noua vedetă a TVR-ului circulădeja pe holurile televiziunii din Dorobanţi, însă nimic concret nu s-aîntâmplat până acum. “Deocamdată nu m-a contactat nimeni, dar mi-ar plăceafoarte mult să se concretizeze ceva. Ştiu emisiunea pe care a prezentat-oCosmina şi nu aş avea nici un fel de problemă să-i iau locul! Eu îmi doresc sălucrez în televiziune şi nu m-ar deranja în nici un fel o colaborare cuTeleviziunea Română, ba din contră!”, ne-a declarat Gina. La rândul lor,reprezentanţii postului public susţin că nu au făcut nimic concret până acum îngăsirea unui înlocuitor pentru Cosmina Păsărin, dar că lucrează în acest sens.

Dacă ar fi lesbiană, Pistol ar face sex cu Păsărin

Admiraţia profundă pe care fetele şi-o poarta unaalteia trece de orice barieră şi merge până într-acolo încât Gina a declarat căsingura femeie cu care ar face sex ar fi Cosmina Păsărin, în timp ce starletăPlayboy a declarat că Pistol este cea mai frumoasă femeie din România. Maimult, Cosmina a susţinut săptămâna trecută un show cu tentă erotică într-odiscotecă din Mamaia, în cadrul căruia s-a pipăit cu o tânără şi a mimatmasturbarea cu un microfon. Acesta este, de altfel, şi motivul excluderii saledin TVR, dar o posibilă rampă de lansare pentru Gina Pistol care abia aşteaptăsă intre în televiziune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-18

Mai multe imagini:
Gina Pistol: “I-aş lua locul Cosminei Păsărin la TVR!”
zoom
Parerea ta...

VFD
25 Iul 2017

cosminaaa/////giinaaaa/////vi se vede pasaricaaaaa////
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine