2019-09-16 11:33

Giulia Anghelescu se repară cu BOTOX și acid hialuronic: Nu dorm suficient de luni de zile și...

 |  18:50
Giulia Anghelescu se repară cu BOTOX și acid hialuronic: Nu dorm suficient de luni de zile și...

După un sfârșit de an foarte aglomerat, care a culminat cu șase concerte susținute la munte în noaptea de Revelion, Giulia Anghelescu și-a șters urmele oboselii de pe chip cu ajutorul medicului estetician.

“Vin după o perioadă foarte încărcată. Am avut 6 concerte în noaptea de Revelion, nu dorm suficient de luni de zile și oboseala și-a făcut simțită prezența. M-am hotărât să încep anul cu un mic refresh cosmetic la medicul estetician Iancu Morad, care mă ajută de mulți ani să arăt mai bine și să am tenul proaspăt. Fac mici injecții cu Botox pentru a-mi corecta micile riduri de expresie. ”, declară Giulia Anghelescu.

După consult, medicul estetician Iancu Morad a decis că Giulia are nevoie de o intervenție minoră cu injectare de botox și acid hialuronic în sprâncene pentru oferi luminozitate privirii, iar tenul să pară mai odihnit. 

“Giulia nu are riduri pronunțate așa că am decis să ridicăm ușor sprâncenele. O sprânceană căzută dă un aspect obosit feței. Corecția se face simplu, prin injectare de botox și acid hialuronic pentru a adăuga un plus de volum. Intervenția durează doar câteva minute, iar rezultatele se mențin până la 6 luni. Astfel, chiar dacă nu ai avut parte de 9 ore de somn pe noapte în ultima perioadă fața va arăta odinită și nu va prezenta semne de îmbătrânire”, explică medicul estetician Iancu Morad.

Pentru Giulia Anghelescu aceasta a fost prima intervenție de corecție a micilor imperfecțiuni la nivelul sprâncenelor.

“După vârsta de 30 de ani apar, inevitabil, micile probleme. Fiica mea mi-a spus că mi-au cam căzut sprâncenele, iar acum și domnul doctor sesizează aceeași problemă. El face totul natural, așa că nu o să arat ca venind de la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds când plec de aici”, declară Giulia Anghelescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-08Parerea ta...

ANONIM
13 Ian 2019

Acum esti liberă la ...cântat la clarinet....mai ales după ceva botox in buze
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray