2020-08-03 15:58

GLOBURILE DE AUR, culise: Rami Malek, protagonistul din BOHEMIAN RHAPSODY, ignorat de Nicole Kidman

 |  17:09
GLOBURILE DE AUR, culise: Rami Malek, protagonistul din BOHEMIAN RHAPSODY, ignorat de Nicole Kidman

Rami Malek a câştigat Globul de Aur pentru interpretare masculină într-o dramă şi este favorit pentru Oscaruri, însă nu pare să se descurce prea bine atunci când încearcă să capteze atenţia actriţei Nicole Kidman, arată Cosmopolitan.

Actorul Rami Malek a plecat de la Globurile de Aur cu statueta pentru Cel mai bun actor şi este favorit pentru câştigarea trofeului pentru interpretare şi la premiile Oscar.

Protagonistul din ”Bohemian Rhapsody” a încercat să revină pe scenă şi în momentul în care filmul în care a jucat a fost anunţat drept câştigător la Globurile de Aur. Aflat încă sub imperiul emoţiilor provocate de ridicarea propriului său trofeu cu câteva minute mai devreme, Malek a fost ¨eroul¨ unui moment uşor stânjenitor atunci când a încercat să se apropie de Nicole Kidman.

Actriţa l-a ignorat pe Malek de fiecare dată când acesta a încercat să o salute. Cei de la Cosmopolitan sunt gata să jure că australianca îl trece cu vederea pe actor numai din greşeală. De altfel, cei doi s-au fotografiat împreună la ceremonia premiilor acordate de Australian Academy of Cinema and Television Arts (AACTA), în primele zile ale anului, citeaza Mediafax.

Foto: HEPTA


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz