2020-02-26 18:15

Gravidă în 8 luni, Monica Anghel nu are stare: M-am externat şi mă întorc la radio!

 |  16:57
Gravidă în 8 luni, Monica Anghel nu are stare: M-am externat şi mă întorc la radio!

În urmă cu două săptămâni, Monica Anghel a trecutprintr-o sperietură groaznică. A răcit foarte tare din cauza aerului condiţionatşi se temea ca nu cumva bebeluşul să aibă de suferit, însă totul s-a terminatcu bine. Însărcinată în ultimul trimestru, cântăreaţă a cerut ajutor medicilorde la Spitalul Elias care au ţinut-o sub observaţie câteva zile, iar acum s-aexternat şi are de gând să înceapă munca la radio.

Monica Anghel traversează cea mai fericită perioadă avieţii ei. La mijlocul lui septembrie va deveni mămică, însă preferă să păstreze surpriza până la final şinu vrea să ştie sexul bebeluşului decât în momentul în care îl va ţine în braţe.Şi-a dorit foarte tare să devină mamă şi, în jurul datei de 15 septembrie,visul său va deveni realitate. Este foarte emoţionată şi la fel şi iubitul eicare abia aşteaptă să-şi vadă copilul. Băieţel sau fetiţă, micuţul este la felde dorit. Cântăreaţa spera să nu mai întâmpine nici un fel de probleme de sănătate,însă nici nu are stare şi vrea să se întoarcă la muncă începând de luni. Laînceputul lui august, Monica a răcit destul de tare, pentru că “este cevanormal în cazul unei femei însărcinate. Sistemul imunitar al gravidei scadefoarte tare, pentru că bebeluşul se protejează”. De vină a fost şi aerul condiţionatfără de care nu a putut face faţă caniculei, însă care s-a dovedit a fi multmai periculos ca temperatura ridicată. Monica s-a văzut nevoită să ceară ajutormedicilor care au internat-o pentru câteva zile la Spitalul Elias. “Am fost răcită,dar nimic complicat care să aducă probleme sarcinii. Medicii m-au ţinut subobservaţie şi mi-au administrat calciu şi multe vitamine. Pentru că sunt însărcinată,nu mi se permit tratamentele cu antibiotice, însă totul s-a terminat cu bine.Sunt în regulă acum, iar de luni încep munca la radio”, a declarat cântăreaţa.Pentru că medicul a sfătuit-o să stea liniştită şi cât se poate de mult, lapat, colegii de la radio Europa FM i-au montat acasă toată aparatura necesarăpentru ca Monica să prezinte matinalul din vârful patului.

Naşte în septembrie, dar păstrează secretă locaţia

La 40 de ani, Monica se pregăteşte să trăiască bucuriamaternităţii. Între 15 şi 20 septembrie, cântăreaţa îşi va ţine în braţe primulcopil, motiv de mare emoţie pentru ea şi iubitul ei. Mâhnită că nu şi-a pututlua concediu în această vară, artista spune că bebeluşul merită oricesacrificiu, însă nu vrea să-l facă vedetă din scutece şi va păstra secretămaternitatea în care îl va aduce pe lume. Nu vrea să fie asaltată de paparazzi,deşi se teme că aceştia vor afla până la urmă locul în care va naşte.

Şi ele nasc în curând

* Frumoasa Antonia va deveni şi ea mămică în aceastălună, însă departe de ţară, tocmai în Italia. Cântăreaţa a plecat de ceva vremeacolo şi abia aşteaptă să-şi ţină în braţe primul copil, o fetiţă. Preferă săplătească 10.000 de euro clinicii în care va naşte, decât să se teamă pentruviaţa copilului său.

* Monica Davidescu mai are şi ea două luni de aşteptatpână îşi va cunoaşte primul copil. Actriţa şi soţul ei, Aurelian Temişan, suntsuperstiţioşi şi nu vor să afle sexul copilului, dar presimt că va fi băiat.

* Adriana Bahmuţeanu mai are de aşteptat încă patruluni până îi va oferi lui Prigoană al patrulea moştenitor, tot un băieţel, careva veni pe lume în această iarnă.

* Bebeluşa Oana va deveni mămica unei fetiţe,dansatoarea de la Cârcotaşi aflându-se momentan în Spania unde a ales să şinască primul ei copil.

* Adelina Chivu este însărcinată în şase luni şi va naşteîn Italia, tot prin cezariană.

* Însărcinată în 8 luni este şi Nadine, mulatra,revenind din America în România, anul trecut. Aici va aduce pe lume primul săucopil şi al soţului său, avocatul Dragoş Apostolescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-09

Mai multe imagini:
Gravidă în 8 luni, Monica Anghel nu are stare: M-am externat şi mă întorc la radio!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine