2020-07-04 01:36

Gud bai, România! Scârbiţi de ţara lor, unii artişti îşi refac viaţa peste hotare

 |  18:26
Gud bai, România! Scârbiţi de ţara lor, unii artişti îşi refac viaţa peste hotare

Sătui de showbizulromânesc populat de starlete deschiloţate sau respinşi de public şi de caselede discuri, o mulţime de artişti se stabilesc peste hotare, fie pentru a-şicăuta acolo succesul, fie pentru a se dedica studiilor sau familiei. După ce arupt prietenia cu băieţii de la HI-Q, fosta solistă a trupei, Nicoleta Drăgan,a decolat spre Statele Unite. La fel a făcut şi Radu Almăşan, fostul cântăreţde la Bosquito, care astăzi trăieşte şi el peste Ocean. De curând, şi NarcisaSuciu a plecat în Finlanda, unde şi-a găsit jumătatea şi nu pare să ducă dorullumii artistice mioritice. Convinşi că Franţa le-ar putea oferi o nouă şansă încarieră, Marius Mihalache şi Claudiu Mirică îşi fac bagajele pentru Paris.

Greu de crezut căvreunul dintre artiştii enumeraţi mai sus ar putea deveni celebri peste hotare,însă unii nici măcar nu-şi mai doresc. Căsătorită cu fotbalistul Ovidiu Petre,Oana Nistor de la trupa Activ s-a retras total din showbiz odată ce a devenitmămică şi, mai mult, spune că preferă să schimbe scutece decât să mai cânte. Încurând, Oana se va stabili în Arabia Saudită, urmându-şi soţul acolo unde areun contract de onorat, întocmai ca şi Raluca Zenga, „călătoare” de meserie,graţie consortului ei, antrenorul Walter Zenga.

Chiar dacă e unul dintre cei maiapreciaţi artişti de nişă din România, ţambalistul Marius Mihalache nu pare săse regăsească în peisajul artistic autohton. Tentat de o carierăinternaţională, Marius a mărturisit că intenţionează să uite de România şisă-şi încerce bafta la Paris, tot în muzică. Nici Claudiu Mirică nu se lasă maiprejos cu planurile de emigrare, ci spune că are de gând să-şi ia viaţa de lazero, tot în capitala Franţei. “Voi pleca din România, pentru a nu mai rataoportunităţi ignorate cândva, urmând să iau totul (viaţa personală, cariera) dela început, la Paris”, le-a împărtăşit el amicilor virtuali de pe Facebook.Gurile rele spun că Mirică ar pleca dintr-un motiv mai degrabă sentimentaldecât profesional: cântăreţul vrea s-o dea uitării pe Catinca Roman, cu care arfi avut o idilă eşuată. “Parole, parole” sau...?

Tot din cauza unui eşec sentimental a plecatdin ţară şi Nicoleta Drăgan, simpatica blondă care a cântat în formaţia HI-Q. Sau,cel puţin, divorţul de handbalistul Marius Novanc a determinat-o pe artistăsă-şi facă ordine în viaţă, dar nu în România. De câţiva ani, Nicoleta are oviaţă frumoasă în California, unde studiază psihologia şi nu dă semne că i-arfi dor de concertele pe care le susţinea, odată, în România.

Narcisa Sucius-a sucit către Finlanda

Dacă unii părăsesc ţara ca să uite de odragoste neîmplinită, alţii emigrează pentru că şi-au găsit perechea pestehotare. Este şi cazul Narcisei Suciu, stabilită de câteva luni în Finlanda. Dacăla început a testat terenul pentru a se asigura că nu este vorba doar de o pasătrecătoare, acum, artista pare hotărâtă să rămână departe de ţară, alături defetiţa ei şi de bărbatul pe care îl căuta. Uneori, se pare, nici măcar friguldin Scandinavia nu poate îngheţa o inimă care iubeşte, astfel că Narcisa cautăsă-şi vândă apartamentul din România şi să-şi trăiască noua viaţă departe delocul în care s-a născut.

Radu Almăşan, fost solist al trupei Bosquito, a păsărit corabia de multşi s-a stabilit în Statele Unite. Nu ştim dacă intenţia sa a fost aceea de adeveni un star acolo, dar cert este că eventualul ideal nu i s-a împlinit. NiciLili Sandu, odinioară cântăreaţă – actriţă în căutarea desăvârşirii, nu areuşit încă să dea lovitura la americani, deşi îşi petrece tot mai mult timp laprietena ei care trăieşte acolo, topmodelul Elena Băguci.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-30

Mai multe imagini:
Gud bai, România! Scârbiţi de ţara lor, unii artişti îşi refac viaţa peste hotare
zoom
Gud bai, România! Scârbiţi de ţara lor, unii artişti îşi refac viaţa peste hotare
zoom
Parerea ta...

DETECTIV
06 Sep 2010

O sa ramana in tara doar manelistii neimpozitati care sa-i cante ode MARINARULUI IUBIT !....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz