2020-08-05 01:44

“Hienă” de la Animal X, surpriza serii la “Dansez pentru tine“. GALERIE FOTO!

 |  14:03
“Hienă” de la Animal X, surpriza serii la “Dansez pentru tine“. GALERIE FOTO!

Seară plină de culoare, emoţie şi coregrafii inedite la Dansez pentru tine, emisiune care a debutat în forţă, cu un dans frenetic al baletului coordonat de Edi Stancu, cel mai nou membru al juriului.

În prima ediţie din cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii, cel care îşi propune să alunge ghinionul prin dans, Daniel Max Dragomir a demonstrat că este nu doar o voce de luat în seama, ci şi un adversar de temut pe ringul de dans. El şi partenera lui, Diana, coordonaţi de inventiva Vica, au obţinut cele mai mari note, clasându-se, astfel, pe mult râvnitul loc I. Emilia Popescu le-a dat cea mai mare notă luată la Dansez pentru tine, 9,5, şi şi-a exprimat încrederea în echipa lor.

O adevarată explozie de energie a fost echipa formată din Şerban Copot, „Hienă” de la Animal X şi Valentina Hainarosie. Deşi înainte de a dansa Şerban mărturisea timid că este foarte emoţionat, şi, invadat de modestie, spunea că se simte ruginit, pentru că nu a mai dansat de 10 ani. Odată auzită muzica, cei doi au oferit un moment uluitor, lăudat îndelung  de întreg juriul. „Dans, originalitate, poveste, bravo coregrafului!” a spus încântat Wilmark, „O sa fiţi o pereche nemaipomenită”, i-a asigurat Emilia Popescu, „Cel mai bun moment de până acum”, a declarat Beatrice Rancea, Edi Stancu a concluzionat „Divertisment 100%, marca Lilian”.

Oana Ioniţă şi Ali Kovacs Stoica au deschis seara de dans cu un moment amuzant şi plin de energie. „Oana, ştiam că dansezi bine, dar ai şi confirmat”, i-a spus Mihai Petre. Nicoleta Luciu a dezvăluit că şi-a descoperit pasiunea pentru dans, dar Mihai Petre le-a atras atenţia ei şi lui Attila Hainer, partenerul frumoasei vedete, că trebuie să se concentreze pe dansul în pereche şi le-a dat cea mai mică notă din concurs, 5,5. „Te descurci mai bine decât credeam”, i-a mărturisit Beatrice Rancea Biancăi Drăguşanu, partenera lui Carol Soldea, după primul dans pe ringul visurilor de la ProTv. „Pentru mine, Bianca este o surpriză”, a recunoscut şi Emilia Popescu. Mihai Petre i-a atras atenţia însă că a fost în afara ritmului, dar a recunoscut totodată că salsa este un dans foarte dificil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639579-12-20

Mai multe imagini:
“Hienă” de la Animal X, surpriza serii la “Dansez pentru tine“. GALERIE FOTO!
zoom
“Hienă” de la Animal X, surpriza serii la “Dansez pentru tine“. GALERIE FOTO!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz