2020-02-26 22:33

Holograf, daţi în judecată de Marcel Iureş

 |  20:09
Holograf, daţi în judecată de Marcel Iureş

Membrii iubitei trupe Holograf s-au trezit cu proces la tribunal din cauza unei melodii cântată împreună cu Marcel Iureş. Actorul vrea mai mulţi bani din drepturile de autor.

Actorul Marcel Iureş a apelat la judecători pentru a cere bani trupei Holograf de pe urma unei colaborări de acum 12 ani, anunţă click.ro. Este vorba despre melodia ”Fără ea”, la finalul căreia Iureş recită câteva versuri, preţ de 24 de secunde.

Cererea de chemare la judecată a fost înregistrată la sfârşitul lunii iulie, la Tribunalul Bucureşti, şi are ca obiect drepturi de autor şi drepturi conexe, dar nu a fost stabilit un prim termen pentru proces. ”Probabil că nu s-a respectat contractul, o să vorbesc cu avocaţii mei. Am avut o singură colaborare în urmă cu foarte mult timp. La un moment dat am primit o sumă din drepturi conexe, însă nu-mi mai amintesc cât. Vă pot spune doar că în Occident există un sistem bine pus la punct, unde se emit hârtii, aici însă nu se prea întâmplă”, a declarat, luni, pentru Click!, Marcel Iureş.

Membrii trupei Holograf au confirmat ştirea pentru Protv şi au declarat că şi în 2007 Marcel Iureş a pretins mai mulţi bani din drepturile de autor, dar, conform contractului îndelung studiat de avocaţii actorului, nu există această posibilitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine