2020-04-03 21:34

Horia Moculescu, despre Mădălina: A fost o persoană 'remarcabilă, caldă şi inteligentă'

 |  13:00
Horia Moculescu, despre Mădălina: A fost o persoană 'remarcabilă, caldă şi inteligentă'

CompozitorulHoria Moculescu a declarat că este şocat de moartea Mădălinei Manole, care afost o persoană "remarcabilă, caldă şi inteligentă", cu un timbruvocal "special".

"Şoculeste atât de mare încât îţi interzice şi o analiză logică. Am avut relaţiiexcepţionale cu Mădălina Manole. A fost o persoană remarcabilă, caldă,inteligentă şi cu un timbru absolut personal şi special. N-am auzit-o vreodatăcântând fals", a spus Horia Moculescu.

El aprecizat că auzise că Mădălina Manole era bolnavă. "Am auzit că estebolnavă, dar nu ştiam ce are", a mai spus Moculescu.

CântăreaţaMădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei, miercuri dimineaţă, înlocuinţa lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, MădălinaManole a fost găsită de personalul de la ambulanţă într-o baltă de sânge, avândcapul spart.

Poliţiştiide la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi unprocuror al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurărileîn care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuatăjoi.

Primelecercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine