2020-03-30 17:08

Ia-ţi o carte şi hai în Herăstrău! Revine Lecturi Urbane

 |  17:20
Ia-ţi o carte şi hai în Herăstrău! Revine Lecturi Urbane

Dupăsuccesul avut în mai cu ediţia a cincea, Lecturi Urbane mai organizează uneveniment pentru bucureştenii cu parte de carte. Sâmbătă, 10 iulie, începând cuora 18.00, cărţile şi atmosfera tipică Lecturilor vă aşteaptă în GrădinaJaponeză din Parcul Herăstrău, anunţă organizatorii pe site-ul oficial.

Datoritămişcării Lecturi Urbane au fost amenajate primele spaţii de citit în Bucureşti.De atunci, 29 mai, cei implicaţi au continuat să îndemne tinerii la citit şi laschimbare. Lecturile Urbane au fost prezente şi la Street Delivery în acest an,oferind trecătorilor un spaţiu în care se pot relaxa cu o carte. Febralecturilor s-a răspândit până acum în 15 oraşe din ţară.

LecturiUrbane este ”un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principalîncurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de acontribui la binele comunităţii”. Aşa că sâmbăta aceasta ia-ţi o carte şivino în Grădina Japoneză! Iar dacă nu ai nici o carte la tine, voluntarii de laCivika îţi vor oferi una. Anca Dima


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine