2019-08-20 01:55

Ilie Năstase, un nou SCANDAL! Este căutat de POLIȚIE

 |  20:06
Ilie Năstase, un nou SCANDAL! Este căutat de POLIȚIE

Ilie Năstase e implicat într-un nou scandal. Brigitte Năstase a chemat poliţia şi îl acuză pe fosta glorie a tenisului românesc că i-ar fi intrat în casă, pe geam şi ar fi plecat cu nişte haine.

Brigitte Năstase a sunat la 112, anunţând că Ilie Năstase a intrat pe geam în casa sa. Fostul tenismen i-ar fi luat cheia de la casa de la mare şi nişte genţi cu haine.

Poliţia a intervenit la casa lui Brigitte Năstase. Conform procedurii, Ilie Năstase, care, în prezent, este pe litoral, va da şi el explicaţii poliţiştilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-07Parerea ta...

FREACA MENTA
07 Aug 2018

PROSTU , A DAT SI TRECUT TOATE AFACERILE LUI , SUB CONTROLUL SI CONDUCEREA , BAGABOANTEI PUSCARIASE . ACUM IL LASA IN PIELEA GOALA SI IL BAGA IN PUSCARIE . DAR NU ESTE CLAR CU TERENURILE DE TENIS , DATE LUI DE CATRE STAT , RELATI PILE LA SMECHERI DIN GUVERNE SI ADMINISTRATE DE BAGABOANTA . NU II VINE DE HAC , DECIT MAFIA LUI MUSTACIOSUL DE TURCANGIUL SEF , CU PILE PESTE TOT .
TENIS
07 Aug 2018

muye a vrut muye a luat de la p5d
AI BELITO BELINI
12 Aug 2018

LA LASAT IN PIELEA GOALA . PE LAUDAROSUL CU 2000 - 3000 DE FEMEI , LA MACIUCA LUI . LA FACUT PRAF TIGANCA PUSCARIASA , PE MARELE PARLAMENTAR PSD . GENERAL CU ONOARE , AL ARMATEI ROMANE . NU A MUNCIT NICI O DATA DE CIT TURNATORI SI JMENURI , CU SEFUL LUI TURCANGIU . LEGATURI SI JMENURI , CU SECU . CINSTE ARMATEI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray