2020-07-07 03:39

Ilie Dumitrescu îşi parchează maşina în cârciumă. Patron cu drepturi (mai mult decât) depline

 |  18:35
Ilie Dumitrescu îşi parchează maşina în cârciumă. Patron cu drepturi (mai mult decât) depline

Fostul „prinţ dinGhencea” este astăzi un „prinţ al Lipscaniului”, căci la restaurantul dincomplexul Hanul cu Tei, Ilie Dumitrescu se simte chiar mai bine decât acasă. Caurmare, îşi parchează bolidul tocmai la intrarea în local, în locul prin caresunt aşteptaţi să intre clienţii. Nimeni nu îndrăzneşte să-i atragă atenţiafostului fostbalist că gestul său nu este doar ilegal, ci şi deranjant. Motivuleste cât se poate de simplu: Ilie este proprietar al etajului 1 al clădirii şial restaurantului cu terasă de la Hanul cu Tei.

Nu trece zi fără ca IlieDumitrescu să nu dea o raită pe Lipscani, oprindu-se, de fiecare dată, la Hanulcu Tei, să-şi bea cafeaua de dimineaţă. Mai trece şi seara, să se răcorească laun suc, aşa cum s-a întâmplat şi duminică. Toropit de arşiţa Capitalei, Ilie aîmbrăcat o cămaşă roz şi pantaloni scurţi de culoare albă, şi-a luat iubita demână şi s-a urcat în jeepul lui negru pe care, când a ajuns la destinaţie, l-aparcat chiar la intrarea în restaurant. Nici unul dintre ospătari nu s-aîncumetat să-i atragă atenţia că obstrucţionează pătrunderea clienţilor înlocal, căci care angajat are curajul să-i facă reproşuri lu’ şefu’? Patron cudreptul (mai mult decât) depline, Ilie pare total nepăsător la confortul celorcare-i calcă pragul terasei. Cât despre regulile de circulaţie, acestea i s-auşters complet din minte, mai ales cele referitoare la staţionare. „Se interzicestaţionarea voluntară a vehiculelor în dreptul căilor de acces care deservescproprietăţile alăturate drumurilor publice”, spune articolul 143, litera d, dinRegulamentul de aplicare a noului Cod rutier. Când însă proprietatea esteadministrată de tine, ce mai contează o biată regulă în Codul rutier? Nu maicontează, aşa că Ilie s-a aşezat liniştit la masa lui obişnuită, împreună cuiubita lui, o blondă sexy, vizibil mai tânără decât el, au comandat de băut şiau petrecut o seară liniştită.

Spune că l-a pasionat arta dintotdeauna

Fostul fotbalist, învârstă de 41 de ani, a inaugurat complexul de galerii de artă şi antichităţi dela Hanul cu Tei în urmă cu trei ani, investind în spaţiu o sumă de bani cumulte zerouri, în jur de 3,5 milioane de euro. „Toată lumea mă întreabă cum amtrecut de la fotbal la artă. M-a pasionat dintotdeauna şi chiar am început să iaulecţii de pictură în Mexic”, a povestit Ilie Dumitrescu despre cum s-a decis săpornească o afacere în acest domeniu. "Am simţit ceea ce înseamnă comerţulcu artă. Nu este mare înghesuială, deşi există oameni foarte bogaţi care augarajele pline de scumpe, dar dacă intri în casă, nu găseşti o semnăturăsau un bronz. Am încercat să vin cu o chirie cât se poatede modestă, astfel încât şi cei care îşi desfăşoară activitatea aici să poatăface profit”, declara fostul sportiv în 2007, când preţul pentru un spaţiu încomplexul de galerii era de 1.000 de euro plus TVA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-04-27

Mai multe imagini:
Ilie Dumitrescu îşi parchează maşina în cârciumă. Patron cu drepturi (mai mult decât) depline
zoom
Ilie Dumitrescu îşi parchează maşina în cârciumă. Patron cu drepturi (mai mult decât) depline
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz