2020-02-28 15:06

Ilie Năstase s-a izolat de când iubeşte o deţinută Playboy

 |  18:13
Ilie Năstase s-a izolat de când iubeşte o deţinută Playboy

La 64 de ani, Ilie Năstase iubeşteca în adolescenţă, iar prietenii spun că nărăvaşul Cupidon i-a luat în asemeneahal minţile încât nu-l mai recunosc. Dacă până acum, fostul tenisman onoramajoritatea evenimentelor mondene la care era invitat şi nu rata nici o ocaziesă se îmbrace la patru ace, Ilie a rărit-o cu ieşitul în oraş, apropiaţii luispunând că de vină pentru asta este chiar iubita lui, Brigitte. Aceştia dauvina pe trecutul ruşinos al femeii de 33 de ani, fost iepuraş Playboy care apetrecut o scurtă “vacanţă” la puşcărie, spre deosebire de Amalia, despre carespun că este “o doamnă elegantă şi fină”. Unii merg chiar mai departe de atât şiinsinuează că, în tinereţea ei zbuciumată, vedeta din revistele pentru adulţiar fi oferit şi plăcere domnilor generoşi.

La sfârşitul lui iunie, Ilie apus punct căsniciei cu Amalia, însă libertatea şi-a recăpătat-o chiar maidevreme de pronunţarea sentinţei de divorţ, cu vreo două luni înainte. Cu untrecut amoros zbuciumat, având trecute în palmares peste 2.500 de femei dupăcum se aude prin popor, Ilie nu s-a cuminţit nici acum, la 64 de ani, şi s-aamorezat lulea de o blondă cu 31 de ani mai tânără. Fost sau actual iepuraşPlayboy, că situaţia este incertă la capitolul ăsta, cu vreo doi ani petrecuţila puşcărie, Brigitte a devenit între timp femeie de afaceri şi se laudă căpatronează cel mai luxos salon de înfrumuseţare din Timişoara. Tocmai de aceea,infirmă comentariile răutăcioase ale celor invidioşi pe norocul ei în amor şispune că îl iubeşte sincer pe Năstase şi nu banii lui. După ce o lună a fostcurtată intens la telefon, tânăra a picat în mrejele fostului sportiv şi spunecă de atunci este foarte fericită. Extaziat este şi Ilie care, în ultimul timp,a rărit ieşirile cu prietenii şi alege să petreacă tot timpul împreună cuBrigitte. În cele două luni de când formează un cuplu, au bifat deja o mulţimede vacanţe în străinătate, vizitând Germania, Austria, Franţa şi Italia şi zăbovindceva mai mult la Paris, acolo unde Ilie deţine un apartament luxos în buricultârgului. Evenimentele mondene care până acum îi ocupau mare parte din timp audispărut din agenda fostului tenisman, iar cinele târzii cu prietenii saupartenerii de afaceri au devenit o simplă amintire. Apropiaţii milionarului susţincă de vină pentru înstrăinarea lui Ilie ar fi chiar nouă lui iubită care l-aacaparat cu totul. Şi nu pentru că milionarului i s-au aprins atât de tare călcâieleîncât nu mai iese din dormitor, ci pentru că reputaţia lui Brigitte îl împiedicăsă dea ochii cu vechiul anturaj. Mai mult, în recenta vizită pe care a făcut-oîn China, la invitaţia Ministerului Turismului pentru a lansa noul logo alRomâniei, Năstase nu a luat-o cu el pe Brigitte, deşi anul trecut în Franţa, cuo ocazie similară, sportivul a mers însoţit de Amalia. Chiar dacă şi-a schimbatculoarea părului din blond în negru, cunoscuţii iepuraşului Playboy susţin cănu s-a schimbat năravul, continuând să fie un magnet pentru bărbaţii cu bani.

Cine este Brigitte Sfat

Originară din Timişoara, femeiade 33 de ani care a intrat în graţiile cuceritorului Ilie Năstase nu a avutdintotdeauna un trai liniştit. În urmă cu 10 ani a câştigat concursul defrumuseţe Top Model România, numărându-se printre finalistele Top Model of theWorld. Frumuseţea ei a fost reperată şi de revista Playboy care a avut-o înpaginile sale. Nici bărbaţii nu au rămas indiferenţi la picioarele lungi alebrunetei, zvonindu-se că ar fi făcut cu greu faţă propunerilor venite dinpartea unor domni mai mult sau mai puţin generoşi. Afaceristul Octavian Sfat afost cel care a dus-o prima dată la altar, însă nu peste mult timp a lăsat-o stăpânăpeste un imperiu financiar pentru că a murit în urma unui infarct. A trebuit săplătească şi datoriile acestora, iar banii s-au terminat văzând cu ochii. Găsităvinovată pentru sechestrarea unui barman pe care îl bănuia că o fură, a fostcondamnată la trei ani de închisoare, însă a fost eliberată după doi ani pentrubună purtare. La “facultate” l-a cunoscut şi pe Ovidiu Torj, un interlop localcu care s-a căsătorit şi căruia i-a dăruit o fiică, în vârstă de trei ani acum.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-02-16

Mai multe imagini:
Ilie Năstase s-a izolat de când iubeşte o deţinută Playboy
zoom
Ilie Năstase s-a izolat de când iubeşte o deţinută Playboy
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine