2020-01-28 21:07

IMPRESIONANT: copiii lui Michael Jackson poartă cenuşa tatălui lor în bijuterii speciale

 |  20:01
IMPRESIONANT: copiii lui Michael Jackson poartă cenuşa tatălui lor în bijuterii speciale

Prince Michael, acum în vârstă de 22 de ani, Paris (foto), 21 de ani şi Bigi, de 17 ani, cei trei copii ai lui Michael Jackson, ar purta rămăşiţele tatălui lor încastrate în bijuteriile care au forma unor inimi sfărmate.

În ciuda faptului că sicriul aurit care adăpostea trupul vedetei a fost depus într-o criptă din Marele Mausoleu din Parcul Forest Lawn Memorial din California, au apărut voci care susţin că mama artistului ar fi incinerat trupul lui Jackson pentru a descuraja jefuitorii de morminte.

Familia a insistat să se păstreze şi mormântul din Forest Lawn, pentru că multe vedete de la Hollywood sunt îngropate acolo, citeaza Mediafax.

''Cenuşa lui Michael a fost împrăştiată în iubitul său Neverland, proprietatea care a avut un sens special pentru artist”, au spus sursele presei americane.

”Copiii trăiesc de parcă Michael ar veghea în permanenţă asupra lor”, au explicat cei care au dezvăluit jurnaliştilor secretul familiei Jackson.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine