2019-07-19 02:43

În Deltă, Dan Negru şi-a învăţat fiica să pescuiască

 |  20:36
În Deltă, Dan Negru şi-a învăţat fiica să pescuiască

Prezentatorul Antenei 1 este una dintre vedetele care aleg să îşi petreacă mare parte a vacantelor în România. Dan Negru adoră zona Deltei Dunării unde chiar a făcut o escapadă cu familia weekendul trecut.

Moderatorul împreună cu soţia lui, Codruta, şi-au dorit să îi dezvăluie micuţei Dara minunile Deltei. Dan Negru a ales un complex din Sfântu Gheorghe şi nu s-a sfiit să fie chiar el ghidul familiei sale în celebrul parc naţional.

Realizatorul împreună cu familia s-au plimbat prin rezervaţie în fiecare zi a vacanţei, timp în care Negru a parcurs aproximativ 400 km, dar a şi atins o vitează de până la 35-40 km/h. Micuţa Dara s-a bucurat extrem de mult să îl vadă pe tatăl său în postura de căpitan de şalupa şi a fost încântată de peisajul desprins parcă din basme.

Dan Negru a ales să îşi petreacă vacanţa la în Delta deoarece a auzit de la prieteni apropiaţi ca aici se poate bucura de cel mai bun storceag de peşte din Delta Dunării, un preparat special local, realizat după o reţetă unică de către reprezentanţii complexului.

În scurta lor vacanţă, o premieră pentru realizator a fost faptul că şi-a învăţat fiica să pescuiască, iar într-un final, lecţia de pescuit s-a transformat pentru Dara într-una de ştiinţele naturii.

Deşi era în vacanţă, Negru nu a renunţat la telefonul mobil. Acesta a fost nevoit să vorbească non-stop cu colegii de la emisiunea "Te pui cu blondele", astfel că, la pescuit, Dan a petrecut  mare parte din timp purtând conversaţii telefonice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-29

Mai multe imagini:
În Deltă, Dan Negru şi-a învăţat fiica să pescuiască
zoom
În Deltă, Dan Negru şi-a învăţat fiica să pescuiască
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray