2020-04-03 21:43

Înainte de divorţ, vedeta spunea că Franţa este a doua ei casă. Amalia Năstase evită Parisul de când acolo stă Ilie cu amanta

 |  17:16
Înainte de divorţ, vedeta spunea că Franţa este a doua ei casă. Amalia Năstase evită Parisul de când acolo stă Ilie cu amanta

S-au căsătorit în 2003 şi au divorţat în 2010, fiecareeveniment important din viaţa familiei Năstase având loc la Paris, inclusiv naştereacelor două fetiţe, Alessia şi Emma. Atât de îndrăgostiţi erau de capitala Franţei,încât, în urmă cu câţiva ani, Ilie şi Amalia au cumpărat acolo un apartamentluxos pentru care au plătit în jur de trei milioane de euro. Crăciun, Revelionsau Paşte, dar şi vacanţele de peste an erau petrecute la Paris, însă începândcu iarna acestui an, o dată cu decizia de a divorţa, s-au rărit şi viziteleAmaliei în Franţa. Fosta soţie a milionarului Năstase n-a mai călcat înapartamentul de la Paris, “a doua ei casa”, pentru că Ilie şi-a mutat reşedinţade vară acolo şi s-a “accesorizat” şi cu o amantă care îl ţine departe deRomânia.

Ceea ce părea una dintre cele mai frumoase poveşti dedragoste din România s-a terminat definitiv şi iremediabil după numai şapte anide căsnicie. Deşi păreau familia perfectă, Amalia şi Ilie Năstase şi-au spusadio unul celuilalt la începutul lui 2010, urmând ca Alessia şi Emma, fetiţelede 7 şi respectiv 4 ani ale cuplului, să rămână cu mama lor, Ilie având dreptde vizită oricând. Chiar dacă împărţirea averii a fost o înţelegere secretă pecare foştii soţi vor să o ţină ascunsă de ochii şi urechile presei, este lesnede înţeles că vila din Paris i-a rămas lui Ilie, dat fiind faptul că fostultenisman s-a mutat acolo împreună cu actuala lui iubită. La rândul său, Amaliane-a declarat că n-a mai fost acolo şi a ales ca destinaţie de vacanţă pentruvara aceasta Turcia, dar şi litoralul românesc. Pe vremea când formau ofamilie, aceste opţiuni erau scoase din schemă, vacanţele fiind petrecuteîntotdeauna în capitala Franţei, Amalia spunând adesea că Parisul este a douaei casă. Imobilul situat aproape de Champs Elysees a costat aproape treimilioane de euro, iar de decorarea şi de ambientarea acestuia s-a ocupat Amalia.Şi fetiţele se simt excelent la Paris, mai ales că au acolo camere grandioase,pline cu jucării. S-ar părea că una dintre înţelegerile făcute la divorţ a fostca Ilie să rămână cu vilă din Paris, iar Amalia cu cea din Bucureşti, având învedere că milionarul locuieşte acolo de ceva timp. Mai mult, acesta ar trăi opoveste de amor cu o anume Brigitte Sfat, iepuraş Playboy şi cu ceva cazier laactiv, fostă iubită de interlop şi mama a doi copii. De altfel, Ilie şi-a sărbătoritziua de naştere împreună cu aceasta la Paris şi pe Coasta de Azur.

Fetele au fost în vacanţe separate cu părinţii

Ilie şi Amalia nu urmează tendinţele existente acum înshowbiz de a merge împreună în vacanţă de dragul copiilor şi au ales să petreacăseparat câteva zile în Turcia. “Alessia şi Emma au fost în Turcia, cinci zilecu tatăl lor şi, apoi, cinci zile cu mine. Urmează să mergem şi la noi, lamare. La Paris nu am fost!”, ne-a declarat Amalia. Fosta soţie a lui Ilie Năstaseîncearcă să treacă peste divorţ şi munceşte din zori şi până în seară, unadintre activităţile care îi ocupă cea mai mare parte din timp este aceea deambasador al Fundaţiei “Copii în dificultate” pentru care se zbate să strângăfonduri. “Este foarte greu să convingi oamenii să redirecţioneze cei 2% dinimpozitul pe venit în conturile fundaţiei. Mulţi au impresia că este vorbadespre o sumă anume care le este oprită din salariu şi nu pricep că realitateaeste cu totul alta. Aceste 2 procente oricum sunt oprite din salariu, fie cămerg la fundaţie, fie că nu. Dacă nu este folosită, suma respectivă rămâne statului.Am încercat şi să conving oamenii să accepte o adopţie virtuală, adică sădoneze lunar o sumă, cât de mică, pentru întreţinerea unui copil pe care şi-lalege fiecare. Am găsit câţiva interesaţi care au făcut donaţii la început, însăapoi au lăsat-o baltă. Nu este nevoie de o sumă mare, orice ban este binevenit,şi nu trebuie luat acasă copilul, ci doar trimis un ajutor, cât de mic, încontul fundaţiei. În ultima perioadă am avut şi eu problemele mele, însă dintoamnă o să realizez câteva campanii de responsabilizare prin care să informăm şimai bine oamenii despre obiectivele fundaţiei al cărei ambasador sunt!”, ne-adeclarat Amalia. Fetiţele Năstase nu au luat deocamdată contact cu copiii maipuţin norocoşi decât ele, însă Amalia le învaţă că este bine să ofere jucăriicelor care nu au. “Nu le-am luat cu mine la fundaţie pentru că imaginile sunt şocanteşi ele sunt prea mici, deocamdată, ca să ia contact cu aşa ceva. În schimb, leînvăţ că este bine să fie darnice, să ia din jucăriile lor şi să dea şi altoracare nu au şi m-am bucurat să observ că înţeleg lucrul acesta!”, a declaratAmalia pentru “Puterea”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine