2020-03-28 16:54

Încă o lovitură pentru regina Elizabeth a II-a, după Megxit: unul dintre nepoții ei DIVORȚEAZĂ

 |  20:18
Încă o lovitură pentru regina Elizabeth a II-a, după Megxit: unul dintre nepoții ei DIVORȚEAZĂ

Peter Phillips, unul dintre nepoţii reginei Elizabeth a II-a, şi soţia sa Autumn s-au despărţit şi vor divorţa, a anunţat, marţi, Palatul Buckingham.

Peter Phillips, 42 de ani, cel mai mare nepot al reginei, şi soţia sa de origine canadiană Autumn vor împărţi custodia celor două fiice şi vor rămâne amândoi în Gloucestershire, în sud-vestul Angliei, a precizat purtătorul de cuvânt. 

Anunţul acestui divorţ vine la câteva săptămâni după Megxit, prin care prinţul Harry, vărul lui Peter Phillips, şi soţia sa Meghan Markle au renunţat la statutul lor în sânul monarhiei britanice şi s-au instalat în Canada, citeaza News.ro.

Este şi urmare a dizgraţiei prinţului Andrew, al doilea fiu al suveranei, care a fost nevoit să se retragă din viaţa publică din cauza legăturilor sale cu defunctul om de afaceri american Jeffrey Epstein, acuzat că a exploatat sexual minore şi care s-a sinucis în închisoare. 

Peter Phillips, cel mai mare dintre cei opt nepoţi ai reginei, este fiul prinţesei Anne şi al primului ei soţ, Mark Phillips. 

Peter şi Autumn s-au întâlnit în 2003 cu ocazia Marelui premiu de la Montreal şi s-au căsătorit în 2008 la castelul Windsor. 

foto: B1.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine