2020-02-28 16:54

Încă o RETRAGERE din fazele preliminare ale EUROVISION România. Cine a ieșit din cursă

 |  17:40
Încă o RETRAGERE din fazele preliminare ale EUROVISION România. Cine a ieșit din cursă

Încă o retragere din competiţia Eurovision România lasă numai 12 piese în cea de-a doua semifinală, pentru spectacolul de la Arad, duminică, ultimul pas înaintea finalei naţionale.

Numele primilor şase finalişti ai concursului a fost aflat la Iaşi, iar, la finalul celei de-a doua săptămâni din februarie, emoţiile se vor risipi şi pentru ceilalţi 12 semifinalişti. Aceştia vor urca pe scena amenajată la Sala Sporturilor "Victoria" din Arad, iar juriul naţional şi publicul îi vor alege pe cei care merg mai departe în marea finală.

Ordinea intrării în concurs a fost stabilită de echipa de producţie. Criteriile care au stat la baza acesteia ţin de conceptul show-ului, regizorul Dan Manoliu alternând, în desfăşurătorul semifinalei, genurile abordate de concurenţi.

Potrivit comunicatului TVR, Xandra, care a fost iniţial selectată în semifinale cu piesa "Independent", a decis să se retragă din concurs. Înaintea stabilirii semifinalelor, din competiţia naţională s-au mai retras Dan Bittman şi Mihai Trăistariu.

Dintre acestea, cel mult şase vor merge mai departe - juriul naţional va alege cel mult cinci piese, iar telespectatorii, una - în finala Eurovision România, alături de piesele calificate deja din prima semifinală.

Spectacolul va fi transmis în direct şi în exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD şi online, pe TVR+, duminică, 10 februarie, de la ora 21.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine