2020-01-27 04:18

Începe bătălia show-urilor muzicale. „X Factor” şi „Vocea României” au, astăzi, prima confruntare

 |  18:57
Începe bătălia show-urilor muzicale. „X Factor” şi „Vocea României” au, astăzi, prima confruntare

Competiţie dură, în această seară, la tv, între cele două show-uri muzicale. În timp ce juraţii Ştefan Bănică jr, Horia Brenciu şi Delia revin, astăzi, la Antena 1, cu cea de-a doua ediţie a show-ului „X Factor”, concurenta lor, „Vocea României” de la PRO TV debutează cu un nou sezon.

Juraţii „X Factor” şi-au luat rolul în serios şi au început căutarea Factorului X.  Ca şi în sezonul trecut, Brenciu a debordat de enrgie la filmări, încercând astfel să transmită numai voie bună şi să-i încurajeze pe concurenţii care au venit să-şi arate aptitudinile artistice. Noul sezon al show-ului de la Antena 1 aduce însă şi câteva schimbări. De data aceasta, publicul va avea un cuvânt puternic în alegerea participanţilor care vor merge în etapa următoare.

Emoţii mari şi pentru antrenorii Loredana Groza, Marius Moga, Smiley şi Tudor Chrilă. Ei vor debuta în această seară cu un nou sezon „Vocea României”. Ocupaţi în sezonul estival cu pregătirea elevilor aleşi, ei vor arăta începând de astăzi care sunt concurenţii pe care au mizat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine