2020-07-04 15:21

Incredibil: Ce l-a APUCAT pe Țiriac să facă în timpul pandemiei

 |  22:19
Incredibil: Ce l-a APUCAT pe Țiriac să facă în timpul pandemiei

Omul de afaceri Ion Țiriac a aterizat săptămâna trecută pe aeroportul din Namibia, împreună cu niște parteneri de afaceri. Scopul? Vânătoare! Problema este că aeroportul era închis din cauza pandemiei...

În timp ce unii se luptă în țară cu pandemia, alții se duc în Namibia la vânătoare. Este cazul miliardarului Ion Țiriac, care, blocat pe aeroportul din Namibia, a descoperit că miliardele lui nu sunt de natură să deschidă uși. Nici măcar pe cele ale aeroporturilor, potrivit impact.ro.

Plus că, autoritățile namibiene nu sunt foarte prietenoase cu românii, pentru că se pare că ei sunt cei care au adus virusul în țara lor. Așa că Ion Țiriac s-a trezit blocat pe aeroport și complet incapabil să facă ceva.

Demersuri la nivel de Minister de Externe

Victor Ciutacu a comentat următoarele în emisiunea lui de pe România TV, despre escapada omului de afaceri: “Domnul Ţiriac ajunge de regulă în Africa la vânătoare. E de vreo săptămână şi ceva împreună cu nişte parteneri de afaceri. Eu bănuiesc că este la vânătoare. Problema domnului Ţiriac este că aeroportul din Namibia este închis din cauza coronavirusului. Românii au fost cei care au adus coronavirusul în Namibia, motiv pentru care namibienii nu sunt foarte cooperanţi şi nu simt nevoia să deschidă aeroportul nici măcar pentru un zbor de urgenţă operat cu avionul domnului Ţiriac. Înţeleg că se fac nişte demersuri la nivel de Minister de Externe, de ambasadă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-09Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
09 Apr 2020

se scufunda ciuma imputita care a jefuit 30de ani toata Europa,nu mai are nimeni nevoie de ei
LEGIONARUL
10 Apr 2020

Ce putea sa-l apuce pe acest TIGAN ajuns astazi mare ARISTOCRAT ??? Pandemia LACOMIEI !!!
STABOR
10 Apr 2020

Nu da nici un impozit la stat . . Blocheaza si saboteaza aeroportul
LA PICIOR ARM
10 Apr 2020

Ion Tiriac va cam înnebuni pentru că nu poate părăsi Namibia . ( Poți liniștit sa te ștergi la fund cu a lui inteligenta )
FANE GLONTZ
13 Apr 2020

PROPUN CA GAROIUL ASASIN SA NU MAI FIE PRIMIT IN TARA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz